Stokpalm (Rhapis palm) met Elho Bloempot Brussels Zwart

79.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Zeer sterke palm
  • Incl. Elho Bloempot Zwart
  • Makkelijk in onderhoud
  • Gratis thuisbezorgd

De Rhapis palm, ook wel de Stokpalm genoemd, dankt zijn naam aan de bamboeachtige stammen. Het is de sterktste kamerpalm die er is. De plant is inclusief een ronde bloempot van het merk Elho in de kleur Zwart. De Stokpalm heeft een hoogte van 110 centimeter en een potmaat van 27 cm. De palm komt oorspronkelijk uit de schaduwrijke regenwouden in Zuid-China. De plant heeft daarom geen enkele moeite met een schaduwrijke plek. De Stokpalm is een oersterke plant. Weinig licht, vloerverwarming, hoge of lage luchtvochtigheid, het maakt deze palm allemaal niet uit. Deze kamerplant doet het overal goed.

De Elho (Brussel) bloempot (diameter 30 cm) is gemaakt van kunststof en is waterdicht. Een ideale bloempot die tegen een stootje kan. Doordat de pot waterdicht is kan je deze probleemloos op een houten tafel of vloer zetten.Met zijn tijdloze basisdesign kan je de pot overal kwijt.

Verzorgen Stokpalm
Deze kamerplant heeft van alle kamerplanten het minste zonlicht nodig. Je kan de deze Stokpalm rustig op een standplaats in de schaduw neerzetten. De grond van de palm moet altijd vochtig zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Heeft de palm een donkere standplaats, dan heeft deze sterke plant niet veel water nodig. Wil je de stokpalm wat laten groeien? Zorg dan dat hij wat lichter staat.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624151
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Bloeikleur Groen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 110.0 cm
Hoogte na 1 jaar 115.0 cm
Bladhoudend Nee
Eetbaar Nee
Watergeven Regelmatig en veel
Plantvorm Zuil
Standplaats Halfschaduw
Potmaat 27.0 cm
Beschikbaarheid Gehele jaar
Nederlandse naam Rhapis Excelsa
Latijnse naam Rhapis Excelsa met Elho Brussels Round pot Black
Met pot Ja
Type artikel Stokpalm
Reviews worden geladen

Recent bekeken