Sisal Vloerkleed 160x230 cm

159.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Poolhoogte: 15 mm
  • Poolstructuur: Losse draad dik
  • Stofsamenstelling: Geweven vezels
  • Beoogd gebruik: Universeel

Het Sisal vloerkleed naturel 160x230 cm is een leuk kleed voor in huis. Het kleed heeft mooie ronde accenten verweven in dit kleed en is gemaakt van hennep. Het karpet heeft een natuurlijke uitstraling. Hennep wordt geoogst, gedroogd en geweven en onze sisal vloerkleden worden allemaal ambachtelijk met de hand gemaakt. Het kleed zorgt voor extra sfeer in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer. 

Garantie
Het vloerkleed ontvang je met een jaar garantie zodat je een betrouwbare aankoop doet.

Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor-en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vloerkleed vuil wordt (ook voorkomt dit krassen op je laminaatvloer). Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen adviseren wij om je vloerkleed af en toe te draaien. Ieder type vloerkleed heeft specifiek onderhoud nodig. Zo kan je een hoogpolig vloerkleed het beste uitkloppen. Zorg er daarnaast voor dat je je vloerkleed iedere week stofzuigt met een stofzuiger met roterende borstel. Zet de stofzuiger op een lagere stand bij vloerkleden met een hoge pool.

Vlekken
Ontstane vlekken moet je onmiddellijk schoonmaken. Zo voorkom je dat de vlek zich verder over het vloerkleed verspreidt. Zorg ervoor dat je vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoonmaakt. Alle vloeibare vlekken moeten eerst opgedept worden met een schone, droge doek of keukenpapier. Vlekken kan je het beste verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof (hand)doek trekken. Ga in ieder geval niet wrijven, maar leg de natte (hand)doek op de vlek en wacht tot de (hand)doek is opgedroogd. Rode wijn vlek? Gebruik nooit zout en witte wijn, dit maakt de vlek alleen maar erger. Probeer de vlekken niet weg te schrobben, dit kan de garens van het vloerkleed beschadigen. Mocht de vlek nog niet zijn verwijderd, informeer dan naar de speciale tapijtreinigers, zoals de HG Reiniger tapijt en bekleding 0,5L (verkrijgbaar in onze bouwmarkt)

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 122636
Gewicht product 8400 gr
Hoogte product 1.5 cm
Lengte product 1.6 m
Breedte product 2.3 m
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Decor Bruin
Kleur Bruin
Lijn Sisal
Vorm Rechthoek
Kleurfamilie Bruin
Type artikel Vloerkleed
Materiaal Plant-/gras (vezel)
Soort materiaal Hennep
Gebruik
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Binnen/buitengebruik Binnen
Technische kenmerken
Antistatisch Nee
Maatwerk Nee
Productiemethode Met de hand gemaakt
Poolstructuur Losse draad dik
Poolgewicht 2300.0 g/m²
Poolhoogte 15.0 mm
Stofsamenstelling Geweven vezels
Antislip Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken