89.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Kleurfamilie:Hout
  • Materiaal:Hout

Geen

De salontafel Tess is een houten salontafel met een rond bovenblad. De salontafel is geolied en heeft een retro look. De salontafel is leuk te combineren met het assortiment tuinmeubelen van Karwei en handig te gebruiken om bijvoorbeeld glazen en accessoires op te plaatsen. De salontafel is ook te krijgen in een kleine variant. Door de in hoogte verschillende salontafels te combineren creëer je een opvallend grote salontafel. De tafel Tess kan ook al bijzettafel worden gebruikt.

Afmetingen
De tafel is 40 centimeter hoog, 78 centimeter breed en 78 centimeter diep.

Onderhoud geolied meubel
Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie gelijkmatg aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.

Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 602778
EAN 8711297474666
Gewicht product 7.000 gr
Hoogte product 40 cm
Lengte product 80 cm
Breedte product 80 cm
Merk Geen
Afmetingen
Hoogte tot onderkant tafel 37.8 cm
Dikte tafelblad 2.2 cm
Algemeen
Kleurfamilie Hout
Lijn Tess
Materiaal Hout
Uitschuifbaar Nee
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Type Salontafel
Geschikt voor aantal personen 1
Inklapbaar Nee
Vorm tafel Rond
FSC-keurmerk Ja
PEFC keurmerk Nee

Klantreviews

Recent bekeken