Qboard Quick Toiletplaat 130x90x2 cm

31.
59
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Licht gewicht
  • Makkelijk te installeren

Een toiletplaat, wat ook wel een spaanplaat genoemd wordt monteer je onder je hang toilet. Deze Qboard Quick Toiletplaat 130x90x2 cm zorgt ervoor dat het water makkelijk weg kan stromen.

Innovatief klussen
Dit product is onderdeel van de innovatieve Qboard serie. Deze serie bestaat uit waterafstotende bouwplaten, tegelelementen en toebehoren waarmee jij je huis eenvoudig op maat kan afwerken en renoveren. Van kelder tot zolder, van badkamer tot woonkamer. De gehele Qboard serie is standaard waterdicht, lichtgewicht en direct te betegelen. Zo bespaar je een hoop tijd en gedoe en klaar je iedere klus in een handomdraai. Qboard maakt bouwen nog makkelijker.

Gemakkelijke installatie
De ombouw van je wc maken was nog nooit zo eenvoudig. De naam zegt het al: met de Qboard "Quick" toiletplaat zet je in een handomdraai een bouwelement voor je wc-wandelement in elkaar. De plaat wordt geleverd met uitgefreesde gaten voor alle gangbare toiletaansluitingen. Zaag de uitsparingen voor de bedieningsplaat van je wc uit met een decoupeerzaag, monteer de Qboard quick 130x90x20 cm op het stalen frame van het wandelement, snijd de zij-elementen op maat en bevestig deze met de Board-Fix montagelijm en dicht stootvoegen en randen af met wapeningsband.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 607183
Merk Qboard
Ecocheque Nee
Gebruik
Toepassingsgebied Binnen
Beoogd gebruik Wand
Toepassing Renoveren, Bekleden
Technische kenmerken
Brandklasse Euroklasse E
Materiaal kern Geëxtrudeerd polystyreenschuim (XPS)
Buigbaar Nee
Materiaal deklaag Glasvezelweefsel, Speciaal beton
Minimale verwerkingstemperatuur -40.0 °C
Maximale verwerkingstemperatuur 70.0 °C
Algemeen
Type artikel WC-wandelement
Reviews worden geladen

Recent bekeken