Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Wasmand
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Wasmand

16 resultaten

Wasmand kopen bij KARWEI

Met een wasmand in huis wordt wassen een stuk makkelijker. Stop al je vuile kleding en bad- en bedtextiel in de wasmand, en houd zo je huis altijd opgeruimd en netjes. Met de wasmand houd je al het gedragen en vieze textiel op een centrale plek, en zo hoeft er nooit meer wat in je huis rond te slingeren. Daarnaast breng je met de wasmand gelijk alles bij elkaar naar de wasmachine. Wel zo efficiënt dus! Met de hendels die vele wasmanden hebben, til je het gemakkelijk naar je washok om aan je wasdag te beginnen. Zo hoef je nooit meer dat ene shirt of die laatste onderbroek te vergeten voor je wekelijkse was. Bekijk bij KARWEI de verschillende wasmanden, van rieten wasmanden tot wasmanden met deksels.

Rieten wasmanden en wasmanden met deksel

De rieten wasmanden zijn populair onder de grote wassers. Deze rieten wasmand past namelijk in vrijwel ieder interieur, omdat hij goed kan dienen als extra interieurobject. Van een moderne, strakke stijl tot een botanisch, natuurvol geheel: de rieten wasmand past prima in de hoek van je slaapkamer, badkamer of andere slimme plek waar je normaliter vaak textiel opruimt. Daarnaast zorgen de wasmanden met deksel er voor dat je weggestopte textiel niet uitpuilt in de mand of extra zichtbaar is. Een wasmand met deksel zorgt er verder ook voor dat je niet snel de nare geurtjes in huis ruikt. Een wasmand met deksel houdt dit beter tegen.

Wasmanden in wit en zwart

De wasmanden zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, van witte wasmanden tot grijze wasmanden. Bij KARWEI vind je voornamelijk wasmanden in neutrale kleuren, zodat ze opgaan in het interieur en de ogen niet snel richting de vuile was afdwalen. Andere kleuren zijn bruin, metaal, zilver, maar ook blauw. Scrol door de pagina van KARWEI en kies jouw favoriete kleur voor de wasmand. Bestel je wasmand gemakkelijk en snel online of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt en haal er direct een op.

Recent bekeken