Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • Schapenvacht
Toon meer Toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Schapenvacht Vloerkleed Roomwit 40 mm 100x70 cm
14 klantreviews
Breedte: 85.0cm Lengte: 65.0cm Kleurfamilie: Wit
Europees wild schapenvacht in de kleur roomwit. Dit warme en comfortabele schapenvacht leent zich uitstekend als vloerkleed maar kan ook op uw bank of stoel gelegd worden. Jouw ... Europees wild schapenvacht in de kleur roomwit. Dit warme en comfortabele schapenvacht leent zich...
Schapenvacht Vloerkleed Taupe Gekruld 80 mm 100x70 cm
17 klantreviews
Breedte: 100.0cm Lengte: 70.0cm Kleurfamilie: Bruin
Tibetaans wilde krulschapenvacht in de kleur taupe. Dit warme en comfortabele schapenvacht leent zich uitstekend als vloerkleed maar kan ook op je bank of stoel gelegd worden. J... Tibetaans wilde krulschapenvacht in de kleur taupe. Dit warme en comfortabele schapenvacht leent ...
94.
99
Bekijk alles in schapenvacht

Schapenvacht kopen

Met een schapenvacht op je bank of op de vloer creëer je warmte en gezelligheid in huis. Ze zijn heerlijk zacht, comfortabel en geven een gevoel van rust. Schapenwol is warm en ademend, zodat je ze het hele jaar door kunt gebruiken. Ze zijn, in diverse natuurlijke kleuren en formaten, te koop bij de bouwmarkt. Soms heb je daar ook de keuze tussen een vacht met kort of lang haar. Er is dus altijd een vacht die past bij jouw smaak en inrichting van je huis.

Fraai en decoratief

Vachten zijn een fraaie toevoeging aan jouw interieur. Leg er een of meerdere in verschillende natuurlijke kleuren op je bank of leg er eentje op een al wat versleten luie stoel. Een schapenvacht is ook heerlijk buiten op je terras wanneer de zomeravonden killer worden. Denk er wel aan dat leer niet goed tegen vocht kan. Haal de vacht daarom ‘s avonds en bij slecht weer naar binnen.

Kwaliteit schapenvacht

Iedere vacht is uniek en wordt op professionele wijze gelooid. Bij dit proces worden geen schadelijke stoffen gebruikt. Zo kunnen we je de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. Omdat het een natuurlijk product is, kan zowel de kleur als de grootte afwijken. Elk natuurproduct, dus ook een vacht, kan nog enkele dierlijke sporen bevatten of een lichte geur hebben. Een echte vacht heeft dan ook een hogere prijs dan een nep vacht. Andere kenmerken om een echte vacht van een nep vacht te onderscheiden zijn zachtheid en gewicht. Een echte schapenvacht voelt namelijk zeer zacht aan en is zwaar, zeker in vergelijking met een nep vacht. Een nep vacht is vaak stugger en voelt minder natuurlijk aan.

Het onderhoud van een vacht

Klop de vacht af en toe uit en laat de vacht een tijdje luchten. Zo voorkom je stof en geurtjes. Kam de vacht zo nu en dan met een borstel. Zo hou je de vacht mooi en donzig. Een vlek kun je verwijderen met een droog schoonmaakmiddel voor vloerbedekking.

Recent bekeken