Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend RAL 7001 zilvergrijs zijdeglans 750 ml
Uitstekend beoordeeld
5 klantreviews
Beoogd gebruik: Deuren en kozijnen, Gevelbetimmeringen Geschikt voor: Deuren en kozijnen, Gevelbetimmeringen Rendement per verpakking: 10.0m2
Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend RAL 7001 zilvergrijs zijdeglans 750 ml is een oplosmiddelhoudende buitenbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdegl... Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend RAL 7001 zilvergrijs zijdeglans 750 ml is een oplosm...
35.
49
Bekijk alles in beits

RAL 7001: zilvergrijs kopen bij KARWEI

Op regelmatige basis het houtwerk in en om huis van een nieuwe verflaag voorzien, is dan misschien wel een flinke klus, maar op den duur zal het zijn vruchten zeker afwerpen. Wanneer je dit namelijk niet doet, zal je houtwerk gaan rotten en ben je letterlijk verder van huis. Kijk eens bij de RAL kleuren van merken zoals Sigma, Flexa, Histor en Sikkens en je zal verbaasd zijn door het enorme aanbod. Kies bijvoorbeeld eens voor een kleur die buiten je comfortzone valt en ga voor RAL 7001, ofwel zilvergrijs. Zilvergrijs is sprekend en zal jouw muren zeker doen opvallen! Bekijk online bij KARWEI het volledige assortiment RAL 7001 verven.

Zilvergrijs voor binnen- en buitengebruik

RAL kleuren variëren van puur wit tot aan diep donker zwart. Het kan dan ook niet anders dat je altijd wel een kleur vindt die bij je smaak past. Of je nu voor zilvergrijze accenten buiten gaat of een sprankelende kleur binnen, de eerste keuze die je na de kleurkeuze maakt, is die tussen verf in mat, hoogglans of zijdeglans. Ga je buiten met RAL 7001 aan de slag? Kijk dan in welke mate de zon op het te verven object staat. Hoogglans in de volle zon kan veel gaan schitteren en de verflaag doen beschadigen.

RAL 7001 in mat, hoogglans en zijdeglans kopen

Heeft het zilvergrijs je hart gestolen? Haast je dan naar onze bouwmarkt en onze medewerkers helpen je graag verder. Heb je advies nodig over bijvoorbeeld welke kwasten en welk schuurpapier je nodig hebt wanneer je RAL 7001 gaat toepassen? Dan helpen onze kundige medewerkers je graag verder. Online een bestelling via de website plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Hier vind je ook allerlei klusinformatie, zoals video’s over een houten vloer afwerken met blackwash of meubels beitsen.

Recent bekeken