Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Zwembad opblaasbaar rechthoekig 305x183x56 cm
14 klantreviews
Soort zwembad: Opblaasbaar zwembad Breedte: 183.0cm Hoogte: 56.0cm
Een rechthoekig zwembad waarin al je kinderen zwemplezier kunnen beleven? Hebbes! Het zwembad is bijna 3 meter lang, 2 meter breed en 56 centimeter hoog. Opblazen en spelen maar. Een rechthoekig zwembad waarin al je kinderen zwemplezier kunnen beleven? Hebbes! Het zwembad is ...
39.
99
Bekijk alles in zwembad
Bestway zwembad rond 305x76 cm
1 klantreview
Soort zwembad: Opblaasbaar zwembad Breedte: 3.05m Hoogte: 76.0cm
Dit opblaasbare ronde zwembad is eenvoudig op te zetten en biedt een geweldige waterervaring. Het zwembad is vervaardigd van duurzaam Tritech-materiaal, waardoor het bestand is ... Dit opblaasbare ronde zwembad is eenvoudig op te zetten en biedt een geweldige waterervaring. Het...
109.
00
Bekijk alles in zwembad

Opblaasbare zwembaden

Dankzij een opblaaszwembad kan je uren waterpret beleven. Niet alleen kleine kinderen beleven hier plezier aan, ook voor volwassenen is het fijn om even te kunnen relaxen in het zwembad. Wanneer je kiest voor een van de opblaasbare zwembaden bij Karwei, kost het je niet extreem veel geld en daarnaast kan je het tijdens de winterperiode gemakkelijk opbergen.

Beleef uren speelplezier met vele extra’s

Je kan opblaasbare zwembaden bij Karwei kopen in allerlei soorten en maten. Zo kan je gaan voor een standaard model, maar ook een zwembad met leuke extra’s behoort tot de opties. Om ervoor te zorgen dat de kinderen nog meer speelplezier beleven, kan je leuk waterspeelgoed aanschaffen. Ga voordat je een zwembad koopt na hoeveel ruimte er in de tuin is en met hoeveel mensen je gebruik wilt maken van het opblaasbare zwembad.

De veiligheid en hygiëne van een opblaasbaar zwembad

Tijdens het gebruik van een opblaasbaar bad zijn, naast plezier, veiligheid en hygiëne erg belangrijk. Er zijn opblaasbare zwembaden te koop die beschikken over een filterpomp. Dankzij deze pomp zwem je in schoon en gezuiverd water. Je kan een schepnet gebruiken om vuil te verwijderen wat duidelijk zichtbaar is, zoals takjes en bladeren.

Verleng de levensduur van het opblaasbaar bad

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van het opblaaszwembad, kan je het zwembad het beste op een schone en vlakke ondergrond plaatsen. Daarnaast is het belangrijk om te voorkomen dat er scherpe voorwerpen onder het opblaasbare zwembad terecht komen. Over het algemeen is dit type zwembad in een mum van tijd opgezet en gevuld. Is de zomer voorbij, berg het opblaaszwembad dan op een droge plek op.

Recent bekeken