tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tuinhoezen

17 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tuinsethoes kopen bij KARWEI

Het belangrijkste verschil tussen je interieur en je tuinmeubelen is dat die laatste vrijwel altijd buiten staan. De uitzondering vormen tuinstoelen en tuintafels die je inklapt en zo opbergt, maar een complete loungeset kan je niet makkelijk kwijt in je schuur of garage. Omdat jouw loungeset het hele jaar buiten staat, moet je extra rekening houden met het behoud ervan, zeker wanneer je steigerhouten tuinmeubelen hebt, of tuinmeubelen van een andere houtsoort. Een tuinsethoes is een eenvoudige manier om te zorgen dat je langer plezier hebt van je tuinmeubelen. Dat is één hoes voor je complete tuinset.

Voor alles een tuinsethoes

Als we het over tuinmeubelen hebben, dan bedoelen we niet alleen stoelen, tafels of banken. Er is veel meer op je terras dat je graag in goede staat houdt. Denk bijvoorbeeld aan je tuinkussens of je terrasverwarming. Gelukkig heeft KARWEI voor al deze items een hoes op maat. Zo kan je alles dat te groot of gewoon niet praktisch is om elders op te slaan, buiten het seizoen of op momenten dat je het niet gebruikt, beschermen tegen het weer en beschadigingen. Indien je het te veel gedoe vindt om voor alles een afzonderlijke hoes aan te schaffen, bieden we ook een tuinsethoes voor vrijwel al je tuinmeubelen.

Loungesethoes voor je hele loungeset

Het mooie van een tuinsethoes is dat je er in principe maar één nodig hebt. Met de diverse hoezen van KARWEI omhul je afzonderlijke tuinmeubelen, maar je kan jouw hele tuinset of loungeset ook met een grote loungesethoes beschermen. Dat scheelt niet alleen een hoop hoezen, maar door je tuinmeubelen bij elkaar te zetten wanneer je ze niet gebruikt, is het hele pakket ook een stuk compacter. Daarbij houden we rekening met elk soort tuinset, dus je vindt hier ruime tuinsethoezen in vierkante vorm en L-vorm, zodat je elke tuinset er probleemloos onder kwijt kan.

Online tuinsethoes kopen

Omdat je een loungeset en een loungesethoes het beste samen koopt, is het extra handig dat je zowel tuinsets als accessoires bij KARWEI gewoon online bestelt. Het product wordt bij je thuisbezorgd, of tot in de tuin in dit geval. Ben je nog niet zo ver en wil je eerst combinaties van een tuinset en een tuinsethoes in het echt zien? Dan ben je natuurlijk ook welkom in elke KARWEI-bouwmarkt. Wanneer de combinatie van jouw voorkeur daar niet in het echt te bewonderen is, helpen onze medewerkers je graag bij het kiezen van een passende combinatie.

Recent bekeken