tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tuinhekken

8 resultaten
Tuinhek recht 80x180 cm 25_procent_korting_red
25_procent_korting_red
17.
21
22.95
Voordeelpashouders
Aanbieding nog 6 dagen geldig
Alleen in de bouwmarkt te koop

Tuinhek kopen bij KARWEI

Je wil graag op een prettige manier laten zien waar je tuin begint, zonder dat jij of anderen op een blinde wand uitkijken. Tuinhekken zijn een ideale erfafscheiding die op speelse wijze laten zien wat je tuin is, zonder meteen als een zware barrière te ogen. Want als je zou willen, stap je zo over een tuinhekje heen. Die hoogte is dan ook wat tuinhekken onderscheidt van schuttingen. Ook kan je probleemloos door de meeste tuinhekken heen kijken, terwijl schuttingen nadrukkelijk bedoeld zijn voor wat meer privacy. Een tuinhekje is de ideale erfafscheiding van je voortuin.

Van klassieke tot moderne tuinhekken

Ondanks dat tuinhekken minder prominent aanwezig zijn dan schuttingen, moeten deze nog steeds het aanzien waard zijn en het liefst aansluiten bij de stijl van je tuin. Daarom vind je bij KARWEI houten tuinhekjes in diverse stijlen, waaronder moderne tuinhekken met veel rechte lijnen, maar ook speels vormgegeven tuinhekken van onregelmatig gevormd hout. Je kan ook je eigen moderne tuinhekken maken van tuinhout van KARWEI. Alle onderdelen om je eigen tuinhek te maken vind je bij KARWEI, inclusief lak en verf om je tuinhekje die moderne uitstraling te geven waar je naar op zoek bent.

Houten tuinhekjes

Metaal en hout zijn veel gekozen materialen om tuinhekken van te maken. Bij KARWEI koop je de mooiste houten tuinhekjes. Een tuinhek van hout sluit het beste aan bij de meeste soorten tuinen, omdat hout een natuurlijk materiaal is. Bij KARWEI is elk tuinhek van hout bovendien gemaakt van ofwel hardhout, ofwel geïmpregneerd hout. Dat staat garant voor een lange levensduur en dus langdurig plezier van je tuinhekje. En bij houten tuinhekjes horen natuurlijk ook passende tuinpoorten.

Online tuinhek kopen

Bij KARWEI koop je eenvoudig tuinhekken, poorten, schuttingen en andere soorten erfafscheiding. Een tuinhek koop je bij KARWEI bovendien in de bouwmarkt of online in onze webshop. Wij bezorgen online bestelde tuinhekken gewoon aan huis, tot in je tuin aan toe, en dus kan je gelijk aan de slag met het plaatsen van je houten tuinhek. Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent of welk gereedschap je nodig hebt voor het plaatsen van een tuinhek? In onze bouwmarkten staan onze medewerkers voor je klaar om al je vragen over tuinhekken, erfafscheidingen en andere producten te beantwoorden en je op weg te helpen met je klus.

Recent bekeken