Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
Meer informatie
  • Prikkeldraad
Toon meer Toon minder
Meer informatie


1 resultaten
Handson prikkeldraad verzinkt 50 meter
10 klantreviews
Prikkeldraad verzinkt 50 m voor bescherming van je terrein. De prikkeldraad is gemaakt van 1,7 millimeter dik verzinkt staaldraad, waardoor deze bestand is tegen roestvorming. D... Prikkeldraad verzinkt 50 m voor bescherming van je terrein. De prikkeldraad is gemaakt van 1,7 mi...
31.
99
Bekijk alles in prikkeldraad

Prikkeldraad kopen bij KARWEI

Een van de simpelste en effectiefste afzettingen maak je met prikkeldraad. Een drietal boven elkaar tussen palen gespannen ijzerdraden met weerhaken houden dieren binnen een omheining of ongenode gasten buiten. KARWEI verkoopt prikkeldraad op een rol die je samen met palen en overige tuinijzerwaren en hekonderdelen gebruikt om in relatief korte tijd een afzetting te realiseren. Prikkeldraad is verzinkt ijzerdraad voorzien van opgedraaide, puntige ijzeren weerhaken, die minimaal door kleding heen scheuren en lelijke wondjes maken bij iedereen die er, tegen beter weten in, doorheen probeert te komen.

Prikkeldraad voor een veilige afzetting

Prikkeldraad is een bron van veiligheid en een eenvoudige manier om inbrekers te weren. In dit gebruik is vooral de combinatie van een (hoog) hekwerk met draad erboven effectief. Een hoog hekwerk biedt op zichzelf al de nodige veiligheid, maar laat nog steeds ruimte aan wie eroverheen wil klimmen. Met prikkeldraad bovenop je hekwerk wordt dat stukken lastiger en eigenlijk niet de moeite waard. Mocht je al deze veiligheid toch niet nodig vinden, dan kom je met een gewone schutting ook al een heel eind.

Prikkeldraad en alles voor een hekwerk

Met alleen draad kom je niet ver, want voor het neerzetten van een veilige afscheiding is veel meer nodig: allereerst de houten palen waartussen je het prikkeldraad spant. Daarnaast heb je nog tal van andere accessoires nodig om het draad aan de palen te bevestigen, maar ook om de palen stevig in de grond te verankeren. Al deze producten vind je bij KARWEI, waardoor je met één bezoek aan onze bouwmarkt of onze webshop alles in huis haalt voor een veilige afscheiding van je terrein.

Online prikkeldraad kopen

Bij KARWEI vind je alles voor je hekwerk en dat kan je bovendien zowel in elk van onze bouwmarkten doen als online. Als je een hekwerk wilt zetten, maar je weet nog niet precies hoe je dat aanpakt, dan ben je welkom in elke KARWEI-bouwmarkt om de benodigde producten te kopen en om al je vragen te stellen over jouw project. Onze medewerkers geven je graag een productadvies voor het zetten van een veilige afscheiding van prikkeldraad. Wanneer je al wel precies weet wat je nodig hebt en hoe je dat aanpakt, kan je met hetzelfde gemak online prikkeldraad kopen, net als al het andere dat je nodig hebt voor je project.

Recent bekeken