Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • Verzinkboor
Toon meer Toon minder
Meer informatie


4 resultaten
OK verzinkborenset 4-delig
sticker sticker
Soort materiaal: Staal Materiaal doeloppervlak: Hout Boorkop-aansluiting: Ronde boorkop
De OK verzinkborenset is uitermate geschikt om gaten in hout en kunststof te verzinken. Verzinken gebeurt meestal bij de nabewerking van een geboord gat. De set bestaat uit een ... De OK verzinkborenset is uitermate geschikt om gaten in hout en kunststof te verzinken. Verzinken...
6.
29
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in verzinkboor
Irwin verzinkboor Ø5 mm met voorboor Ø25 mm (met hex aansluiting, past in iedere bithouder)
Soort materiaal: Gehard staal Materiaal doeloppervlak: Universeel Boorkop-aansluiting: HEX/zeskant
IRWIN verzinkboor IW3035110 maakt deel uit van een perfect snelkoppelingssysteem waarmee je veel tijd bespaart tijdens het klussen Doordat alle onderdelen voorzien zijn van een ... IRWIN verzinkboor IW3035110 maakt deel uit van een perfect snelkoppelingssysteem waarmee je veel ...
8.
19
Bekijk alles in verzinkboor
Irwin verzinkboor Ø6 mm met voorboor Ø3 mm (met hex aansluiting, past in iedere bithouder)
Soort materiaal: Gehard staal Materiaal doeloppervlak: Universeel Boorkop-aansluiting: HEX/zeskant
IRWIN verzinkboor IW3035111 maakt deel uit van een perfect snelkoppelingssysteem waarmee je veel tijd bespaart tijdens het klussen Doordat alle onderdelen voorzien zijn van een ... IRWIN verzinkboor IW3035111 maakt deel uit van een perfect snelkoppelingssysteem waarmee je veel ...
8.
29
Bekijk alles in verzinkboor
Irwin verzinkboor Ø4 mm met voorboor Ø2 mm (met hex aansluiting, past in iedere bithouder)
Soort materiaal: Gehard staal Materiaal doeloppervlak: Universeel Boorkop-aansluiting: HEX/zeskant
IRWIN verzinkboor IW3035113 maakt deel uit van een perfect snelkoppelingssysteem waarmee je veel tijd bespaart tijdens het klussen Doordat alle onderdelen voorzien zijn van een ... IRWIN verzinkboor IW3035113 maakt deel uit van een perfect snelkoppelingssysteem waarmee je veel ...
8.
39
Bekijk alles in verzinkboor

Boren en borensets

Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, met het juiste gereedschap kun je vol vertrouwen aan de slag. Een essentieel item in elke gereedschapskist is een hoogwaardige boorset. Als je nog op zoek bent naar de perfecte boor voor je volgende project, zoek dan niet verder. Bij Karwei hebben we een uitgebreide selectie boortypen voor elke klus.

Houtboren

Een houtboor is voorzien van een scherpe punt, waardoor je nauwkeurig in hout kunt boren zonder uit te schieten. Je hebt de keuze uit verschillende soorten houtboren, waaronder de standaard houtboor, speedboor en slangenboor.

De standaard houtboor lijkt op een gewone boor met een scherpe punt die voorkomt dat de boor wegglijdt. Deze boor is geschikt voor zowel zacht als hard hout en voor de veelvoorkomende klussen.

De speedboor, ook wel bekend als de vlinderboor, is ideaal voor zachte houtsoorten. Dankzij het aanzetpunt kun je de boor nauwkeurig centreren, terwijl het slimme ontwerp hoge toerentallen mogelijk maakt voor snelle klussen.

De slangenboor, ook wel spiraalboor of balkenboor, heeft een spiraalvormig ontwerp dat boorstof efficiënt afvoert, waardoor ze vooral gebruikt worden voor diepe gaten. De schroefpunt zorgt ervoor dat de boor stevig in het hout draait en niet wegglijdt.

Steenboren

Voor het boren in stenen muren heb je een steenboor nodig zonder scherpe punt, waarbij de hele boor uit hetzelfde materiaal bestaat. Begin met boren op een laag vermogen totdat het gat dieper wordt en de boor niet meer kan uitschieten. Daarna kun je overschakelen naar een hogere snelheid.

Bij het boren in betonnen muren gebruik je een betonboor met een ander type punt van hard materiaal. Omdat beton harder is dan baksteen, heb je vaak een klopboor nodig.

Metaalboren

De metaalboor heeft een scherpe punt en een spiraalvormig ontwerp, waardoor deze eenvoudig door metaal snijdt. Veel metaalboren zijn van het type HSS (High Speed Steel), wat betekent dat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen zonder hun hardheid te verliezen. Hierdoor zijn ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Welke boor nodig?

Welke boor je nodig hebt, hangt af van je specifieke klus. Naast de gangbare hout-, steen- en metaalboren zijn er ook boren voor tegels, glas en gatenzagen beschikbaar.

Je kunt ook overwegen om een SDS-plus boor te gebruiken. SDS staat voor Special Direct System en verwijst naar het type boorschachtsysteem. SDS-plusboren zijn de opvolgers van SDS-boren en kunnen gemakkelijk worden bevestigd met een kliksysteem, waardoor je snel kunt wisselen tussen verschillende boren. Met SDS-boren hoef je je geen zorgen te maken dat de boor losraakt tijdens het boren.

Bekijk ons assortiment en ontdek de perfecte boor voor jouw project bij Karwei.

Recent bekeken