Meer informatie
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Toon meer Toon minder


6 resultaten
Bosch bit- en dopsleutel set
Uitstekend beoordeeld
8 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Universeel Toepassing: Schroeven Boorkop-aansluiting: Zeskantboorkop
De Bosch bit- en dopsleutel set maakt deel uit van de professionele lijn van Bosch. De set bestaat uit: Dopsleutel: 6, 8 en 10 mm Kruiskop: PZ1, 2x PZ2, PZ3 Kruiskop bit: PH1, 2... De Bosch bit- en dopsleutel set maakt deel uit van de professionele lijn van Bosch. De set bestaa...
31.
99
Bekijk alles in schroefbit
Bosch boren & bitsets premium 105 delig
Uitstekend beoordeeld
5 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Hout, Metaal, Beton Toepassing: Boren, Schroeven Boorkop-aansluiting: HEX/zeskant, Cilindrisch
Deze 105 delige borenset maakt onderdeel uit van de professionele lijn van Bosch. Hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. De set bestaat uit houtboren, betonboren... Deze 105 delige borenset maakt onderdeel uit van de professionele lijn van Bosch. Hierdoor weet j...
83.
99
Bekijk alles in boren en schroefbitset
Bosch boren & bitsets 35 delig voor metaal
1 klantreview
Materiaal doeloppervlak: Kunststof, Metaal Toepassing: Schroeven, Boren Boorkop-aansluiting: Zeskantboorkop
Deze Bosch boren en bit sets maakt deel uit van de professionele lijn van Bosch. De set bestaat uit 35 delen en is geschikt voor metaal. De set wordt geleverd met een universele... Deze Bosch boren en bit sets maakt deel uit van de professionele lijn van Bosch. De set bestaat u...
43.
99
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in boren en schroefbitset
Bosch prof 35 delig bitset voor metaal
1 klantreview
Materiaal doeloppervlak: Metaal, Kunststof Toepassing: Boren Boorkop-aansluiting: SDS-Plus-boorkop
De Extra Hard-schroefbitset, 35 stuks, is een goede keuze voor universeel gebruik. Deze complete set bevat accessoires voor belangrijke boor- en schroeftaken. De schroefbits bes... De Extra Hard-schroefbitset, 35 stuks, is een goede keuze voor universeel gebruik. Deze complete ...
29.
99
Bekijk alles in boren en schroefbitset

Bitjes en bitsets bij Karwei

Bij Karwei hebben we voor elke schroefkop de juiste bit. We hebben verschillende keuzes voor je, zoals losse bitjes, handige bitsets met de meest gebruikte schroefkoppen en gevarieerde schroefbitsets met verschillende maten. Schroefbitsets zijn handige accessoires voor klussers van alle niveaus, of je nu een hobbyist, doe-het-zelver, of professional bent.

Soorten bits

In de wereld van klussen, meubelmontage en elektronica kom je allerlei soorten schroefkoppen tegen met hun eigen type bitjes.

• Sleufkop, dat gewone streepje. Zorg ervoor dat je de juiste dikte bit gebruikt voor deze schroefkop.
• Kruiskop, zowel de gewone als de Philips (PH) versie. Dit is de meest voorkomende schroefkop, en in onze bitsets vind je hem in verschillende lengtes en breedtes.
• Kruiskop met extra kruis, ook wel Pozidriv (PZ) genoemd. De Pozidriv heeft extra inkepingen in de kruisvorm. Voor deze schroeven kun je het beste speciale PZ-bitjes gebruiken, zowel voor het behoud van de schroefkop als de bit zelf.
• Torx-bits, met de vorm van een zesarmige ster en handig voor zwaarder werk. Om deze schroeven goed vast te draaien of los te maken, kun je het beste een speciale torx-bit gebruiken. Er zijn ook Torx Plus-varianten met verbeterde krachtoverdracht en Resistorx-bits met een gat in het midden voor specifieke schroeftypes.
• Inbus, ook wel hexschroef of zeskant genoemd. Met een inbusbit werk je efficiënter dan met een gewone inbussleutel. Er is ook een vierkant bit beschikbaar voor specifieke schroeven.

Kies de juiste bithouder

Welke bithouder je kiest, hangt af van de soorten bits die je gebruikt. Heb je er een nodig met een dieptestop, moet de schroefkop haaks gekanteld kunnen worden, of wil je extra lengte om diep in een machine te kunnen werken? Bij Karwei hebben we allerlei soorten bitjes en bithouders voor snelspanners, boorkoppen en gewone bithouders.

Tip: Let bij de aanschaf van een schroefbitset op de juiste bitlengte. Bitjes voor handbithouders zijn meestal korter dan bits voor mechanische bithouders. Bovendien bevatten uitgebreide bitsets vaak al een bithouder.

Recent bekeken