Kattengras – 4 stuks

20.
95
Voorlopig niet leverbaar.
Helaas hebben we op dit moment minder producten op voorraad dan je van ons gewend bent. Meer informatie vind je op onze Corona FAQ pagina.
Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Favoriete plant van je kat
  • Vier stuks
  • Gratis thuisbezorgd

De favoriete plant van je kat. Kattengras heet niet voor niets kattengras. Katten zijn dol op deze grassoort. En door deze in je huis te zetten, voorkom je dat je kat de andere planten opeet. Deze grassoort is dan ook speciaal voor katten gekweekt. Bij bestelling ontvang je vier stuks Kattengras. De plantjes zijn 23 centimeter groot en hebben een potformaat van 12 centimeter doorsnede. Wanneer je de plantjes goed verzorgd krijgen ze bruine bloemetjes.

Verzorgen Kattengras
Kattengras is een subtropische moerasplant. Houd de plant daarom altijd goed vochtig. Laat Kattengras dus gerust met ‘de voeten in het water staan’, als de onderkant van de stengels maar droog staat. Kattengras houdt ervan om iedere dag even besproeid te worden met de plantenspuit. Zorg daarnaast voor zoveel mogelijk licht, maar wees voorzichtig met directe zomerzon. Een plekje in de badkamer of een lichte keuken is ook een prima plekje voor deze grassoort.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622695
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Bloeikleur Groen
Bladhoudend Ja
Hoogte na 1 jaar 28.0 cm
Eetbaar Nee
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 23.0 cm
Watergeven Regelmatig en veel
Standplaats Halfschaduw
Plantvorm Bol
Potmaat 12.0 cm
Beschikbaarheid Gehele jaar
Latijnse naam Cyperus Alternifolius 'Zumula'
Nederlandse naam Kattengras
Met pot Nee
Type Kattengras
Reviews worden geladen

Recent bekeken