Grote Orchidee wit (Grandi flora) – 85 cm hoog

34.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Grote witte orchidee
  • 85 cm hoog met 2 takken
  • Gratis thuisbezorgd

Een gigant van een orchidee, met twee takken vol prachtige witte bloemen. Deze orchidee is 85 centimeter hoog en heeft een potmaat van 15 centimeter. De Grandi flora orchidee is een Phalaenopsis orchidee. Ook wel Vlinderorchidee genoemd. Dit soort orchideeën hebben een lange bloeiduur. De bloeiduur kan oplopen tot drie maanden aaneen. Daarnaast is deze orchidee ook vrij makkelijk opnieuw tot bloei te brengen. Een topper voor in huis.

Verzorging Orchidee Grandi Flora
Deze orchidee doet het goed op een lichte plek, maar niet direct in de zon. Zorg voor een kamertemperatuur (minimaal 15 graden). Wanneer de aarde bijna droog is, is het tijd om water te geven. Zo eens in de zeven à negen dagen. Besproei dan direct de jongste kopjes.

Een orchidee is gebaat bij extra voeding. Geef om de twee weken een scheut speciale Orchideenvoeding. Voeg daarnaast drie tot vier per jaar een theelepel kalk aan de potgrond toe. Vermijd het mesten van november tot januari. Het is belangrijk om eens in de drie jaar de grond te verversen. Check dan ook meteen of de wortels nog voldoende ruimte hebben in de pot. Zo niet, dan is het belangrijk om te verpotten.

De orchidee kan nadat deze bijna is uitgebloeid opnieuw tot bloei worden gebracht. Snij de bloemstengel, als er nog twee of drie bloemen aanzitten, boven het derde oog af. De stengel zal dan opnieuw uitlopen. Na acht tot twaalf maanden groeien er nieuwe bloemen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622702
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 100.0 cm
Bloeikleur Wit
Hoogte na 1 jaar 105.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Watergeven Regelmatig en veel
Potmaat 15.0 cm
Nederlandse naam Orchidee Grandi-flora
Latijnse naam Phalaenopsis
Plantvorm Stam
Standplaats Halfschaduw
Beschikbaarheid Gehele jaar
Met pot Nee
Type Phalaenopsis
Reviews worden geladen

Recent bekeken