Flexxfloors Stick Basic PVC Vloertegel Uni Grijs 33x33 cm 2,11 m2

(3 reviews)
€ 14.99 /m²
11.
24/m²
Per pak € 23.72
Aanbieding geldig t/m 22-04-2019
Wat is je oppervlakte?
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Makkelijk aan te brengen met een zelfklevende laag
  • Dikte van 2 mm
  • Geschikt voor normaal woongebruik
  • Garantie van 10 jaar

De Flexxfloors Stick Basic PVC vloertegel in Uni Grijs is een unieke toevoeging aan je interieur. Door een zelfklevende laag onder de tegels is hij eenvoudig en snel aan te leggen. Je kunt de Flexxfloors Stick Basic tegel naar eigen smaak leggen en combineren met andere vloertegels. Bovendien is hij afwasbaar en daarmee goed te onderhouden. Met deze PVC vloertegel geef je eenvoudig een speels accent aan je nieuwe vloer. Let op: de vloertemperatuur mag na het leggen niet hoger dan 28°C worden, gebruik Flexxfloors Stick Basic daarom niet in combinatie met direct zonlicht. Flexxfloors Stick is ook te gebruiken in combinatie met Flexxstairs traprenovatie!

Basisvloer
Flexxfloors kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij te zijn. Zet losse houten planken vast en maak indien nodig een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten. Voor een sterke hechting tussen zuigende ondergronden en Flexxfloors Stick, is een voorbehandeling met Flexxfloors Primer noodzakelijk. Een zuigende ondergrond is te herkennen met een druppeltest. Laat een druppel water vallen op de vloer. Als deze na 1-2 minuten is ingetrokken is er sprake van een zuigende ondergrond. Basisvloeren zoals cementdek-, beton, anhydriet en houten vloeren zijn zuigende ondervloeren en moeten worden voorbehandeld met Flexxfloors Primer. Je kunt de Flexxfloors Stick vloer ook zwevend leggen op de Flexxfloors Silence ondervloer. Deze ondervloer is TÜV gecertificeerd en in combinatie met Flexxfloors Stick behaal je een geluidsreductie van 10 dB en voldoe je aan de geluidsreductie eisen voor appartementen.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een PVC vloer.

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: Flexxfloors liniaal, winkelhaak, meetlint, potlood, (Flexxfloors) hobby mes en aanslagblokje.

Onderhoud
Een PVC vloer is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Reinig regelmatig de vloer met een kunststof vloer reiniger zoals de Flexxfloors daily cleaner. De Stick Basic en Stick Deluxe vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag. Deze kan aangetast worden door gebruik en intensieve reiniging. Pleeg daarom minimaal 1 keer per jaar onderhoud door het toepassen van de Flexxfloors intensive cleaner en het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag met Flexxfloors protective finish. Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan je vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen.

Legpatronen
Met Flexxfloors Stick zijn diverse legpatronen mogelijk en daarnaast kan je je eigen fantasie gebruiken, bijvoorbeeld door tegels en houtdecoren door elkaar te gebruiken.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Stick Vinyl tegel
Productnummer 585625
Gewicht product 380 g
Hoogte product 2 mm
Breedte product 33.3 cm
Lengte product 33.3 cm
Type(nummer) 585625
Merk Flexxfloors
Afmetingen uit verpakking
Aantal m² per pak 2.11 m²
Aantal lamellen per pak 19.0
Lengte lamel (excl. verbinding) 333.0 mm
Breedte lamel (excl. verbinding) 333.0 mm
Dikte lamel 2.0 mm
Lengte patroon 333.0 mm
Breedte patroon 333.0 mm
Algemeen
Lijn Basic
Materiaal PVC
Type PVC vloer
Uiterlijk
Kleur Grijs
Kleurfamilie Grijs
Vorm Tegel
Decor Grijs
Voelbare houtstructuur Nee
Houtlook/houtstructuur Nee
Krasbestendig Nee
V-groef Nee
Oppervlakte structuur Glad
Gebruik
Type verbinding Geen
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Maximale temperatuurbestendigheid 28.0 °C
Legmethode Zelfklevend
Leginstructies Makkelijk te leggen met Flexxfloors liniaal en mes
Gebruiksklasse Normaal woongebruik
Geschikt voor trap Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Waterbestendig Ja
Uv bestendig Ja
Contactgeluidsreductie 2.0 dB
Geluidsreductie 2.0 dB
Loopgeluidisolatie 2.0 dB
Antislip Ja
Anti-statisch Ja

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Flexxfloors PVC lijm 3 KG
€ 22.49
product-cross-sell
Flexxfloors liniaal
€ 15.99
product-cross-sell
Flexxfloors mes
€ 12.99
Reviews worden geladen