38.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Originele bananenplant
  • Incl. Bloempot Elho Brussels Zwart
  • Grote bladeren
  • Gratis thuisbezorgd

Met de Musa Dwarf Cavendisch haal je een echte bananenplant in huis. De plant is inclusief de zwarte Elho Brussel bloempot rond. Met zijn stoere bladeren is de banenplant van alle markten thuis. Direct een tropisch gevoel. De plant is 80 cm hoog en heeft een potmaat van 27 centimeter in doorsnede. Geen kleintje dus. Verwacht bij deze plant niet direct bananen. Daar moet je even geduld voor hebben. Het duurt vaak wel meer dan drie jaar voor de eerste bloemen aan de plant komen. Deze bloemen zijn nodig voor de vruchten. Overigens kun je deze bananen niet eten.

De Elho Brussel bloempot zwart is gemaakt van kunstof en is hierdoor prima bestand tegen een stootje. Daarnaast is de pot waterdicht waardoor je de pot met plant gerust op een houten tafel kan zetten. Met zijn ronde tijdloze design pas de de (bloem)pot perfect in ieder interieur.

Verzorgen bananenplant
De bananenplant houdt van een lichte plek, maar niet direct in de zon. Houd de plant altijd lekker warm, in ieder geval altijd boven de 12 graden Celsius. Het is een tropische plant, houd de aarde dus altijd wat vochtig. Zorg er wel voor dat de plant niet met zijn wortels in het water staat. Het blad van een bananenplant is kwetsbaar. Dus pas op voor knakken of scheuren. Verwijder regelmatig het oude blad. Dit zorgt voor een constante groei waardoor je de plant in optimale staat houdt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624146
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Hoogte bij aanschaf 80.0 cm
Bloeikleur Groen
Bloeiperiode Gehele jaar
Bladhoudend Ja
Hoogte na 1 jaar 85.0 cm
Eetbaar Nee
Watergeven Vochtig en nat
Potmaat 27.0 cm
Standplaats Halfschaduw
Plantvorm Stam
Nederlandse naam Musa bananenplant met Elho Brussels Round pot Black
Beschikbaarheid Gehele jaar
Met pot Ja
Latijnse naam Musa Dwarf cavendish
Type artikel Bananenplant
Reviews worden geladen

Recent bekeken