Alicante Vloerkleed Paars 16 mm 170x230 cm

€ 119.00
95.
20
* Bij toepassing keuzekorting Aanbieding geldig t/m 01-03-2020
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Laagpolig met een hoogte van 16 mm en een poolstructuur van doorgesneden lussen
  • Stijlvol en comfortabel vloerkleed van geknoopte vezels
  • Geschikt voor universeel gebruik
  • Antistatisch
  • Antislip

Het Alicante vloerkleed paars 16 mm 170x230 cm is een vloerkleed van geknoopte vezels. De dichte structuur van de pool geeft het karpet een comfortabel karakter. Bij het vloerkleed Alicante zijn meerdere kleuren garens verwerkt. Dit geeft een extra rijke uitstraling aan het vloerkleed. De paarse kleur geeft daarnaast een stijlvolle ondertoon. Met een vloerkleed zoals Alicante paars fleur je ieder woonvertrek op. Daarom haal je met het vloerkleed Alicante paars een erg mooi vloerkleed in huis.

Garantie
Het vloerkleed ontvang je met een jaar garantie zodat je op dit tapijt een betrouwbare aankoop doet.

Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor-en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vloerkleed vuil wordt (ook voorkomt dit krassen op je laminaatvloer). Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen adviseren wij om je vloerkleed af en toe te draaien. Ieder type vloerkleed heeft specifiek onderhoud nodig. Zo kan je een hoogpolig vloerkleed het beste uitkloppen. Zorg er daarnaast voor dat je je vloerkleed iedere week stofzuigt met een stofzuiger met roterende borstel. Zet de stofzuiger op een lagere stand bij vloerkleden met een hoge pool.

Vlekken
Ontstane vlekken moet je onmiddellijk schoonmaken. Zo voorkom je dat de vlek zich verder over het vloerkleed verspreidt. Zorg ervoor dat je vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoonmaakt. Alle vloeibare vlekken moeten eerst opgedept worden met een schone, droge doek of keukenpapier. Vlekken kan je het beste verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof (hand)doek trekken. Ga in ieder geval niet wrijven, maar leg de natte (hand)doek op de vlek en wacht tot de (hand)doek is opgedroogd. Rode wijn vlek? Gebruik nooit zout en witte wijn, dit maakt de vlek alleen maar erger. Probeer de vlekken niet weg te schrobben, dit kan de garens van het vloerkleed beschadigen. Mocht de vlek nog niet zijn verwijderd, informeer dan naar de speciale tapijtreinigers, zoals de HG Reiniger tapijt en bekleding 0,5L (verkrijgbaar in onze bouwmarkt)

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 541173
Hoogte product 1.6 cm
Lengte product 1.7 m
Breedte product 2.3 m
Merk Geen
Algemeen
Afwerking Gebandeerd
Kleur Paars
Vorm Rechthoek
Decor Paars
Lijn Alicante
Kleurfamilie Paars
Soort materiaal Stof/textiel
Type Karpet
Gebruik
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Technische kenmerken
Antistatisch Ja
Maatwerk Nee
Productiemethode Machinaal gemaakt
Poolstructuur Doorgesneden lus
Poolgewicht 1420.0 g/m²
Poolhoogte 16.0 mm
Antislip Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken