Alabastine mdf grondverf 2in1 500 ml

18.
99
Per Liter € 30.38
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

De perfecte ondergrond om MDF af te lakken. Voorstrijk en grondverf in 1 laag. Al na 2 uur overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl). Superieure hechting. Op waterbasis.

De Albastine MDF Grondverf kunt u gebruiken voor het gronden van MDF of HDF en is geschikt voor binnen en buiten. Deze grondverf heft de zuigende werking op door middel van het vormen van een dun filmlaagje daardoor worden aanzetten voorkomen en wordt gezorgd voor een optimale dekking van de afdeklaag. De MDF Grondverf creëert een superieure hechting voor elke soort verf. De grondverf is makkelijk te verwerken en goed rolbaar. De Albastine MDF Grondverf zorgt voor een perfecte ondergrond om MDF en HDF af te lakken.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Mdf grondverf
Productnummer 176351
Gewicht product 662 gr
Merk Alabastine
Duurzaam Nee
Algemeen
Vorm Niet-geclassificeerd
Kleur Wit
Kleurfamilie Wit
Gebruik
Bestand tegen water Ja
Maximale verwerkingstemperatuur 30.0 °C
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen EUH208: Bevat 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220- 239-6] (3:1).. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Reviews worden geladen

Recent bekeken