Meer informatie


1 resultaten
Fotolijst cleo 30x38 cm op=opruimen op=opruimen
Soort materiaal: Staal, RVS/ Inox (Roestvast staal)
De mooiste en leukste foto's worden graag gezien. Met deze Cleo fotolijst houd jij de leukste foto's bij elkaar. Je creëert een persoonlijk herinneringsobject voor jezelf, maar ... De mooiste en leukste foto's worden graag gezien. Met deze Cleo fotolijst houd jij de leukste fot...
11.
97
23.95
Bekijk alles in fotolijst

Goedkope fotolijsten kopen bij KARWEI

Op zoek naar goedkope fotolijsten om je huidige collectie op de vensterbank of aan de muur uit te breiden? Bij KARWEI vind je een groot aanbod aan afgeprijsde fotolijsten die je huis doen opfleuren. Denk aan het inlijsten van foto’s van je laatste vakantie, om die momenten zo nooit te vergeten. Of kies voor het inlijsten van foto’s samen met je vrienden en familie. Waar je ook voor kiest, geef ze een opvallende plek in huis waar je vaak voorbij loopt voor een dagelijks nostalgisch momentje. Om zoveel mogelijk dierbare momenten in te lijsten, vind je op deze pagina het diverse aanbod aan goedkope fotolijsten.

Wissellijst aanbieding

Je leukste foto’s verdienen een mooie plek in huis. Maar de leuke momenten stapelen zich natuurlijk op door de jaren heen. Je huis raakt dan snel vol als je elk fotomoment een plekje wilt geven. Kies daarom voor een wissellijst om zo nu en dan van ingelijste foto’s te wisselen! Laat je dierbaarste foto’s staan, maar wissel af met nieuwe vakantiefoto’s, verjaardagsfoto’s of grappige momenten waar je altijd om moet lachen wanneer je de foto weer ziet. Maak je huis levend met wissellijsten en houd je nieuwste mooie momenten vers en dichtbij. In de webshop van KARWEI vind je wissellijst aanbiedingen om voor een lagere prijs je nieuwe foto’s in te lijsten.

Goedkope fotokaders vind je bij KARWEI

Fotokaders brengen je ingelijste foto’s tot leven. De fotokaders verschillen in kleur, maar ook in materiaal. Kies fotokaders die passen bij het interieur van je huis of bij de kleuren van de foto. Wanneer je een huis hebt met veel houtaccenten, dan trek je met een houten fotokader mooi de stijl van het huis door. Of speel juist met diverse stijlen en materialen in je kamer en kies voor een metalen frame. Bij KARWEI vind je in ieder geval goedkope fotokaders die bij allerlei huisstijlen passen. Vergelijk de goedkope fotokaders hier en bestel je keuze zeer gemakkelijk online! Maak je liever zelf een eigen fotolijst die perfect past bij de foto en je huis? Bekijk dan ons klusadvies hoe je zelf een creatieve fotolijst maakt!

Recent bekeken