Grohe

Grohe maakt je badkamer compleet

Het in Duitsland gevestigde Grohe geldt als een van de grootste merken op het gebied van sanitair. Met gebruiksgemak als basis maakt Grohe producten die doordachte ontwerpen combineren met duurzame oplossingen. De kernwaarden van Grohe zijn kwaliteit, technologie en design, terwijl ook het milieu niet wordt vergeten. Het is niet voor niets dat Grohe badkamer accessoires honderden ontwerp- en innovatieprijzen hebben gewonnen en ook hoog scoren als het gaat om duurzaamheid. Grohe onderdelen en producten zijn onmisbaar voor je bad, douche, wc, keuken en washok. Een groot deel van het Grohe-aanbod vind je terug in ons assortiment.

Geen sanitairruimte zonder Grohe producten

Grohe heeft badkamer accessoires voor allerlei sanitaire doeleinden. Denk aan essentiële producten als wasmachine-, wastafel- en fonteinkranen, douches, douchestangen, toiletreservoirs en binnenwerken voor kranen. Verder hebben wij Grohe onderdelen te koop als waterfilters, wandhouders voor handdouches, handdoekstangen, badjashaakjes en toiletrolhouders. Ga direct naar de belangrijkste Grohe producten voor keukens en badkamers:

Veel Grohe badkamer accessoires en producten zijn verkrijgbaar op onze website. Voor een ruimere keuze en eventueel aankoopadvies bezoek je de Grohe afdeling in onze bouwmarkt.

Grohe Bouwmaterialen

Grohe Gereedschap

Grohe Sanitair