Bosch

Bosch maakt doe-het-zelven gemakkelijk

Bosch is een in 1886 in Duitsland opgerichte multinational met een breed scala aan producten. Naast onder meer witgoed en huishoudelijke apparatuur produceert deze fabrikant ook gereedschap. Bosch producten zijn verkrijgbaar in een afwisselend aanbod en lenen zich daardoor voor allerlei klussen en materialen. Hout zagen, tegels snijden, in beton boren en metaal polijsten; met Bosch accessoires en gereedschap is het allemaal mogelijk. Bovendien heb je de keuze uit Bosch producten met een elektriciteitskabel of accu. Het bedrijf ontwikkelt ook meer specialistische werktuigen, zoals lijnlasers, afstandsmeters en spanningszoekers. Verder zijn er allerlei losse Bosch onderdelen voor gereedschap te koop, waaronder zaagbladen, boorsets en accu’s.

Binnen en buiten werken met Bosch producten

Het assortiment van Bosch heeft niet alleen apparaten voor werkzaamheden in huis. Voor tuinonderhoud zit je bij dit merk bijvoorbeeld eveneens goed. Denk aan bladblazers, hakselaars, buxusscharen, kettingzagen en hoogsnoeiers. Onder de daarbij behorende Bosch accessoires vind je onderhoudsproducten, reservekettingen en vervangingsmessen. Uitgebreide categorieën met Bosch producten voor buiten en binnen zijn:

Veel gereedschap van Bosch en aanvullende Bosch onderdelen zijn online beschikbaar. Laat je bestelling thuisbezorgen of bij de bouwmarkt in jouw regio.

Bosch Auto & fiets

Bosch Beveiliging

Bosch Bouwmaterialen

Bosch Gereedschap

Bosch Huishoudelijk

Bosch IJzerwaren

Bosch Sanitair

Bosch Tuin

Bosch Ventilatie & verwarming

Bosch Verf

Bosch Verlichting