WOOOD eetkamer

Met Woood richt je elke eetkamer naar wens in. De Woood eetkamertafels en stoelen geven je kamer de moderne uitstraling. De houten tafels met strakke vormen zijn prima geschikt om gezellig te tafelen met familie of vrienden. Ook kunnen de houten tafels prima gebruikt worden als bureau of om aan te werken. Combineer deze tafels met de moderne, landelijke of retro Woood eetkamerstoelen. De Woood eetkamerstoelen zijn zowel rondom de tafel als vrijstaand een eyecatcher voor je eetkamer.

Wood heeft zowel leren, stoffen als houten eetkamerstoelen. Oftewel de comfortabele eetkamerstoel voor elke inrichting. Naast de eetkamertafels en stoelen heeft Woood ook een assortiment eetkamerbanken. Dit assortiment bestaat uit moderne stoffen of houten eetkamerbanken.

Bestel online

NIEUW CONCEPT

Het WOOOD Tablo tafelsysteem bij KARWEI

Met het WOOOD Tablo tafelsysteem maak je in een handomdraai een (eetkamer)tafel geheel naar eigen wens. Iedere combinatie hierbij is mogelijk. Met de massief eiken tafelbladen maak je een prachtige eettafel om gezellig te tafelen met familie of vrienden en de witte werkbladen kunnen ook prima worden gebruikt als bureau of om aan te werken. Combineer deze (tafel)bladen met een onderstel naar keuze en creëer jouw eigen unieke tafel. Omdat de tafelbladen aan de onderzijde al zijn voorgeboord kun je het door jou gekozen onderstel gemakkelijk monteren, net zo gemakkelijk als een kant-en-klare tafel uit de collectie van WOOOD.

Recent bekeken