Service & verhuur

Bouwafval service

  • Bouw- en sloopafval eenvoudig opgeruimd
  • Eenmalige kosten bij aanschaf of bestellen
  • Ook voor kleinere hoeveelheden

Wie sloopt of bouwt, heeft afval. Dat mag niet bij je huisvuil. Je mag het ook niet als grofvuil aan de weg zetten. De oplossing? Bij KARWEI kun je een afvalcontainer huren en grofvuil laten ophalen.

KARWEI en afvalverwerkingsbedrijf Suez hebben de perfecte oplossing voor kleinere én grotere hoeveelheden klusafval: de Bulky (een opvouwbare afvalzak) en de Kluscontainer.

Voor kleinere hoeveelheden: de Bulky
De Bulky is een opvouwbare afvalzak gemaakt van sterke recyclebare kunststof. Er kan ongeveer evenveel in als in 25 vuilniszakken.

Zo werkt het:
Koop een Bulky bij de Servicebalie in de KARWEI-bouwmarkt. Binnen 2 dagen na een belletje naar Suez halen we de gevulde Bulky weer op. Bekijk de actuele prijs >
 

Voor grotere hoeveelheden: de Kluscontainer
De KARWEI-Kluscontainer is een open container voor ongeveer 4m³ klusafval. Ideaal voor het opruimen van grof bouw- en sloopafval, zoals raamkozijnen of gipsblokken. Je mag de container tot maximaal 20 cm boven de rand vullen.

Zo werkt het:
Bestel een Kluscontainer bij de Servicebalie in de KARWEI-bouwmarkt. De container wordt binnen 2 werkdagen afgeleverd, voor een periode van maximaal 2 weken. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de kluscontainer te plaatsen! Bekijk de actuele prijs >

Niet voor chemisch afval!
Let op! Chemisch afval mag niet in een Bulky of Kluscontainer.

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.