Acties & aanbiedingen

Prijswinnaars

KARWEI organiseert regelmatig leuke en verrassende acties. Hieronder vind je de prijswinnaars van actuele KARWEI acties. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


#winjeklusterug winactie

De #winjeklusterug winactie via Instagram is gewonnen door: Marije Kuus uit Houten. Zij heeft inmiddels gebruik gemaakt van haar prijs: een accessoirepakket ter waarde van € 200 + gratis stijladvies van een styliste.


Boutique Hotel Instagram photo challenge

Maak een zo inspirerende foto in het Boutique Hotel op de vtwonen & designbeurs was de opdracht. Door deze foto te posten op Instagram kon je kans maken op een KARWEI Kadokaart t.w.v. € 250.-.

De winnende foto is van Charlotte de Ruiter uit Amsterdam. 


Review van de maand

Elke maand wordt er bij KARWEI een review uitgeroepen tot ‘review van de maand’. De schrijver van de review van de maand belonen wij met een KadoKaart ter waarde van €100.-.

Ook kans maken op de KadoKaart van €100.- ? Schrijf zelf een review en kijk hier hoe je kans maakt op een KadoKaart.

Review van de maand januari

De review van de maand januari is geschreven door Mootje_B. De hanglamp Magnus zwart past helemaal in haar stijl en het ophangen was geen probleem. Mootje_B was zo blij met de Magnus hanglamp, dat ze ook de wandlampen erbij heeft gekocht. Veel plezier met de KadoKaart!


Review van de maand december

De review van de maand december is geschreven door Corien. Alles wat Corien nodig had was de lamp, hanglamp Magnus mat grijs, een stopcontact en een haakje en ze was klaar. Geniet van je mooie lamp, en veel plezier met de KadoKaart!


Review van de maand november

De review van de maand november is geschreven door Gerard Janssen. Wat een goede glaskrabber wel niet kan doen, een vervelend klusje werd voor Gerard een prettige bezigheid! Jouw review heeft een lach bij ons op het gezicht getoverd! Veel plezier met de KadoKaart!

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.