Acties & aanbiedingen

Prijswinnaars

KARWEI organiseert regelmatig leuke en verrassende acties. Hieronder vind je de prijswinnaars van actuele KARWEI acties. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


#winjeklusterug winactie

De #winjeklusterug winactie via Instagram is gewonnen door: Marije Kuus uit Houten. Zij heeft inmiddels gebruik gemaakt van haar prijs: een accessoirepakket ter waarde van € 200 + gratis stijladvies van een styliste. 

 

 


Boutique Hotel Instagram photo challenge

Maak een zo inspirerende foto in het Boutique Hotel op de vtwonen & designbeurs was de opdracht. Door deze foto te posten op Instagram kon je kans maken op een KARWEI Kadokaart t.w.v. € 250.-.

De winnende foto is van Charlotte de Ruiter uit Amsterdam. 


Winactie KARWEI Kadokaart

Gedurende de actieperiode 8 augustus tot en met 4 september maakten KARWEI klanten met hun KARWEI Kaart kans op het winnen van een KARWEI Kadokaart ter waarde van €25,-. In totaal zijn er 100 KARWEI Kadokaarten gewonnen. De prijswinnaars ontvangen de KARWEI Kadokaart per post. Bekijk de lijst van prijswinnaars >


Winactie Culinair barbecue feest

Gedurende de actieperiode van 11 juli tot en met 24 juli 2016 maakten KARWEI klanten kans op het winnen van een culinair barbecue feest. In totaal zijn er 10 barbecue feesten weggegeven. Dit zijn de 10 prijswinnaars: 

G.P.H. de Roy
G.A.M. van de Veeke
S. de Jong
E.C. Meijer
R. Griffioen
B. Plate
T. Westenberg
M.C.W. Roordink
P.J.M. van den Hadelkamp
A.D.M. Steehouwer

De prijswinnaars zijn hiervan op de hoogte gesteld. Wij wensen ze een fijn barbecue feest toe!


Review van de maand

Elke maand wordt er bij KARWEI een review uitgeroepen tot ‘review van de maand’. De schrijver van de review van de maand belonen wij met een KadoKaart ter waarde van €100.-.

Ook kans maken op de KadoKaart van €100.- ? Schrijf zelf een review en kijk hier hoe je kans maakt op een KadoKaart.

Review van de maand september

De review van de maand september is geschreven door Linn. Linn is helemaal blij met haar vliesbehang blad groen wat mooi past in haar woonkamer. Veel plezier met de KadoKaart!


Review van de maand oktober

De review van de maand oktober is geschreven door Mariette. Zij heeft met behulp van het vtwonen fotobehang factory XL haar woonkamer een industriële look gegeven. Omdat deze wand erg breed was, heeft zij het fotobehang twee keer aangeschaft en deze naast elkaar geplakt. Veel plezier met de KadoKaart!


Review van de maand augustus

De review van de maand augustus is geschreven door Roos20. Roos20 heeft het ‘Vliesbehang minidessin grijs’ op de kamer van haar dochter aangebracht en dat ging voorspoedig. Ze combineerde dit behang met een effen felle wand en het resultaat mag er wezen. Veel plezier met de KadoKaart!

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.