Acties & aanbiedingen

Prijswinnaars

KARWEI organiseert regelmatig leuke en verrassende acties. Hieronder vind je de prijswinnaars van actuele KARWEI acties. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Winactie Zomer Prijzenfestival

De hele zomer, 7 weken lang, maakte je bij KARWEI kans op prachtige prijzen speciaal voor KARWEI KAART-houders. Bij iedere transactie maakte je elke week kans op mooie prijzen met als hoofdprijs een week in een 14-persoons familievilla in het Roompot Ferienresort Cochem in Duitsland.

De hoofdprijs, een week in een 14-persoons familievilla in het Roompot Ferienresort Cochem in Duitsland, is gewonnen door:

Acam Brouwers
Nicoline van Brug
Simon Pille
John Tjia
Steffan Kunst
Rudy de Jong
Juriaan Oud

 


KARWEI KAART winactie

Van woensdag 1 maart t/m zondag 30 april 2017 ontving je bij aankopen bij een KARWEI bouwmarkt of in de KARWEI webshop een coupon met een wincode. De prijswinnaars zijn:

 • Paula Hennen * KARWEI Kadokaart t.w.v. 250,-
 • Fiemmie Lolkema * vtwonen abonnementen t.w.v. €97,30
 • C. van Schaik * vtwonen abonnementen t.w.v. €97,30
 • Harry Lans * vtwonen abonnementen t.w.v. €97,30
 • Ronald Raas * vtwonen abonnementen t.w.v. €97,30
 • Gert-Jan Uitenboogaard * vtwonen abonnementen t.w.v. €97,30
 • Ineke Ouwendijk * KARWEI accessoire pakketten t.w.v. €100,-
 • Martin Hollander * KARWEI accessoire pakketten t.w.v. €100,-
 • Veronique van der Worp * KARWEI accessoire pakketten t.w.v. €100,-
 • Harry Drenth * KARWEI accessoire pakketten t.w.v. €100,-
 • Marinus Witte * KARWEI accessoire pakketten t.w.v. €100,-

#winjeklusterug winactie

De #winjeklusterug winactie via Instagram is gewonnen door: Marije Kuus uit Houten. Zij heeft inmiddels gebruik gemaakt van haar prijs: een accessoirepakket ter waarde van € 200 + gratis stijladvies van een styliste.


Review van de maand

Elke maand wordt er bij KARWEI een review uitgeroepen tot ‘review van de maand’. De schrijver van de review van de maand belonen wij met een KadoKaart ter waarde van €100.-.

Ook kans maken op de KadoKaart van €100.- ? Schrijf zelf een review en kijk hier hoe je kans maakt op een KadoKaart.

Review van de maand april

De review van de maand april is geschreven door France. De dochter van France is een bofkont met deze mooie kast Dennis. En ook met haar ouders, die de kast zo even in elkaar hebben gezet. Veel plezier met de KadoKaart!

Review van de maand maart

De review van de maand maart is geschreven door Gerard Schepens. Het enige minpuntje is dat Gerard niet eerder wist dat dit een super apparaat is. Nog veel schroef- en boorplezier met deze Bosch accuschroefboormachine en veel plezier met de KadoKaart!

Review van de maand februari

De review van de maand januari is geschreven door Floske. Het schilderen van de lambrisering werd kinderspel met het ‘Frogtape afplaktape 41,1mx24mm groen’. Er kwam geen verf onder tape vandaan en het resultaat was superstrak! Veel plezier met de KadoKaart!

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.