Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw huis of bedrijf? Bij Karwei hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende vloeren, waaronder laminaat, parket en PVC vloeren. Onze ervaren vakspecialisten staan voor jou klaar om jouw nieuwe vloer snel en vakkundig te leggen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of industriële uitstraling, bij ons vindt jij zeker wat je zoekt.

Bij Karwei begrijpen we hoe belangrijk een mooie en duurzame vloer is voor jouw huis of bedrijf. Daarom werken wij met de hoogste kwaliteit materialen en staan wij garant voor een uitstekende service. De vakspecialisten van onze kluspartners zorgen voor een perfecte afwerking en zullen zich inspannen om de vloer op een minimale hoeveelheid tijd en met zo weinig mogelijk overlast voor jou te leggen. Ook kunnen zij eenvoudig jouw ondervloer en plinten (m.u.v. click-plinten) voor je installeren.

Wacht niet langer en bezoek één van onze Karwei-winkels voor advies en inspiratie over het laten leggen van jouw nieuwe vloer. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen jou bij het maken van de juiste keuze. Laat je verrassen door de kwaliteit en service van Karwei!

  • Maak eenvoudig een afspraak bij een betrouwbare kluspartner
  • Gelijk inzicht in de verwachte kosten
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Niet tevreden? Onze klantenservice staat voor je klaar

Recent bekeken