Vijf bureaulampen boven een bureau

Doe het zelf

Bureaulamp in de spotlights

1 stem

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Functionele verlichting maar toch sfeervol en trendy. Met vijf dezelfde bureaulampen creëer je een verrassend speels effect. Laat je inspireren en zet je bureaulamp in de spotlights met KARWEI.

Voor deze klus heb je nodig:

  • Materialen (3)
  • Gereedschappen (4)

stap 1

Kies een lamp met een flexibele arm die je moeiteloos in elke positie kunt buigen. Zorg voor een bureaulamp met een verzwaarde voet zodat hij stevig op tafel staat. Controleer ook of hij geschikt is voor bevestiging aan de muur.

tip! tip!
Kies bij een stoere lamp ook voor een stoere kleur op de muur. Denk bijvoorbeeld eens aan denimblauw.
stap 2

Bedenk en markeer (met potlood) op de muur waar je de bureaulampjes wil hebben. Kies een plaats waar de bureaulampen je schilderijtjes of lijstjes optimaal uitlichten.

stap 3

Bevestig de lampjes aan de muur met twee pluggen en twee schroeven. Gebruik de bijgeleverde plaatjes voor de muurbevestiging.

stap 4

Draai aan de armen voor de beste verlichting. Mooi zacht sfeerlicht in je hele kamer creëer je bijvoorbeeld door het licht via je plafond te laten weerkaatsen. Twee bureaulampen op je bureau geven extra flexibiliteit en zijn ook heel functioneel. Richt er één op je toetsenbord en de andere op het papierwerk waar je mee bezig bent.

tip! tip!

Kies voor een contactdoos met een schakelaar. Zo doe je in één keer alle lampen uit.