inspiratie

Het 18V Power For All accuplatform van Bosch Doe-het-Zelf

Dé 18 V accu en lader voor al je klussen in huis en tuin!

Met één verwisselbare 18 V accu en lader kun je al je Bosch 18 V gereedschappen in huis, tuin en huishouden bedienen! Je kan eenvoudig meer Bosch gereedschap aan je
collectie toevoegen wanneer dat nodig is, zonder de onnodige kosten van extra accu's en laders, door te kiezen voor gereedschap zonder accu. Handig, flexibel en snel.

Oneindig veel mogelijkheden

Met één 18 V accu en lader kan je tot bijna 40 Bosch Doe-het-Zelf gereedschappen in huis, tuin en huishouden bedienen: boormachines, decoupeerzagen, heggenscharen, grasmaaiers, drukreinigers, tuinpompen, stofzuigers en veel meer. Je hoeft dus niet meer voor elk gereedschap een losse 18 V accu en lader te kopen.

Bekijk het 18V assortiment

Met de onderstaande 18V gereedschappen ben je klaar voor elke klus in huis of tuin!

Van boormachines tot grasmaaiers en van zaagmachines tot steelstofzuigers. Wissel je 18 V Lithium-ion accu eenvoudig uit tussen Doe-het-Zelf, tuingereedschappen en huishoudapparaten.

De Power For All Alliance van Bosch

Voor de gebruikers van de Bosch gereedschappen is er nu ÉÉN 18V accu en lader die kan worden gebruikt voor alle klussen in en om het huis!

Bovendien is de 18 V accu en lader sinds 2020 ook volledig uitwisselbaar met alle 18 V-gereedschappen van de merken Bosch Huis & Tuin, GARDENA, Bosch Huishoudapparaten, GLORIA House and Garden, Emmaljunga epowered by Bosch, Wagner en Rapid.