Idee van KARWEI magazine

Idee van KARWEI archief

Wil je de artikelen uit het Idee van KARWEI magazine teruglezen? Hier vind je alle voorgaande edities bij elkaar. Blader ze door voor inspiratie en advies voor je huis en tuin. 

Sep. 2018 - dé interieur BASICS van KARWEI

Bekijk Idee magazine editie September 2018

Jul. 2018 - dé interieur BASICS van KARWEI

Wil jij een interieur waar er maar één van is? Een persoonlijk huis met een echte wow-factor? Dan is deze editie van Idee magazine voor jou gemaakt. KARWEI daagt je uit om een statement te maken!

Bekijk Idee magazine editie juli 2018

Maart 2018 - dé interieur BASICS van KARWEI

Volg jij óók in de tuin graag de laatste trends? Dan zit je goed bij KARWEI! In dit nummer van Idee magazine lees je alles over dé tuintrends van 2018 en laten we je zien hoe je die in jouw tuin toepast.

Bekijk Idee magazine editie maart 2018

Jan. 2018 - dé interieur BASICS van KARWEI

Waar je echte basics aan herkent? Eenvoud, kwaliteit en een tijdloze uitstraling. In Idee laten we zien hoe je ze combineert - met elkaar én met andere basisstukken. Want goed gekozen basics versterken elkaar. Kijk maar eens naar de vloeren, lampen, de basic meubelen en onze gloednieuwe collectie wandrekken en plankendragers in dit nummer van Idee. Wij zijn fan, jij ook?

Bekijk Idee magazine editie januari 2018

Nov. 2017 - Jouw eigen interieur creëer je zo

Ben je ooit ‘klaar’ met het inrichten van je huis? Als het aan ons ligt niet, want we genieten elk seizoen weer van nieuwe kleuren, materialen en meubelen. De Salone del Mobile – de jaarlijkse meubelbeurs in Milaan - is voor ons hét moment om inspiratie op te doen en nieuwe trends te spotten.

Bekijk Idee magazine editie november 2017

IvK-archief_Idee_sept2017_200x180.jpg

Sept. 2017 - Wonen in jouw eigen stijl

Kies jouw woonstijl dit najaar bij KARWEI. Een andere indeling, nieuwe meubelen, een spannende kleur op de muur of een eigen werkplek: KARWEI heeft ideeën genoeg om de nieuwste trends haalbaar te maken én er een eigen draai aan te geven. Jouw stijl creëer je samen met KARWEI. Laat je inspireren door de 4 woonstijlen: Cosy Cabine, Artist Home, City Loft en Green House.

Bekijk Idee magazine editie september 2017

Juli 2017 - Maak zelf je huis mooi!

Eindelijk zomer! Tijd om te genieten van zonnig weer en vrije dagen. Die bieden je de kans om er lekker op uit te gaan én om grote en kleine klussen in huis eindelijk aan te pakken. Of het nu gaat om schilderwerk, een nieuwe douchewand plaatsen of een wandje behangen:deze zomer doe je dat zelf! En met hulp van KARWEI is dat stukken makkelijker dan je denkt.

Bekijk Idee magazine editie juli 2017

April 2017 - Creëer jóuw eigen tuin

Welke stijl heeft jouw tuin nu? Als je hier lang over na moet denken of het antwoord écht niet weet, is de kans groot dat je tuin nog geen stijl heeft. Terwijl een tuin, net als je interieur, vaak mooier wordt als je voor een duidelijke stijl kiest. KARWEI helpt je op weg met vier stijlen waarin de hipste tuinproducten verwerkt zijn. Welke stijl is jouw favoriet?

Bekijk Idee magazine editie april 2017

Januari 2017 - Interieur basics van KARWEI

Basics zijn simpelweg onmisbaar. Ze combineren eenvoud met kwaliteit en zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed in elk interieur en hebben een tijdloze uitstraling die niet snel verveelt. De interieurbasics collectie van KARWEI zit vol frisse, praktische basisstukken. Maar wél met een eigentijdse twist.

Bekijk Idee magazine editie januari 2017