Idee van KARWEI magazine

Idee van KARWEI archief

Wil je de artikelen uit het Idee van KARWEI magazine teruglezen? Hier vind je alle voorgaande edities bij elkaar. Blader ze door voor inspiratie en advies voor je huis en tuin. 


Juli 2017 - Maak zelf je huis mooi!

Eindelijk zomer! Tijd om te genieten van zonnig weer en vrije dagen. Die bieden je de kans om er lekker op uit te gaan én om grote en kleine klussen in huis eindelijk aan te pakken. Of het nu gaat om schilderwerk, een nieuwe douchewand plaatsen of een wandje behangen:deze zomer doe je dat zelf! En met hulp van KARWEI is dat stukken makkelijker dan je denkt.

Bekijk Idee magazine editie juli 2017

April 2017 - Creëer jóuw eigen tuin

Welke stijl heeft jouw tuin nu? Als je hier lang over na moet denken of het antwoord écht niet weet, is de kans groot dat je tuin nog geen stijl heeft. Terwijl een tuin, net als je interieur, vaak mooier wordt als je voor een duidelijke stijl kiest. KARWEI helpt je op weg met vier stijlen waarin de hipste tuinproducten verwerkt zijn. Welke stijl is jouw favoriet?

Bekijk Idee magazine editie april 2017

Januari 2017 - Interieur basics van KARWEI

Basics zijn simpelweg onmisbaar. Ze combineren eenvoud met kwaliteit en zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed in elk interieur en hebben een tijdloze uitstraling die niet snel verveelt. De interieurbasics collectie van KARWEI zit vol frisse, praktische basisstukken. Maar wél met een eigentijdse twist.

Bekijk Idee magazine editie januari 2017

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.