Flexa Creations Comfort Colours

De zachte en luchtige kleuren uit het palet van Flexa Creations Comfort Colours is speciaal ontwikkeld voor KARWEI. Het palet stelt ons in staat om ruimtes te creëren waarin we tijd kunnen maken voor de relaties die er echt toe doen: met onszelf, met onze geliefden, met de natuur, met onze huizen en met de bebouwing om ons heen.

Bekijk alle Flexa Comfort Colours

Test thuis de kleur op je muur met de Flexa Kleurtesters. Met de Flexa kleurtester kan je verschillende kleuren thuis op jouw muur uitproberen. Zo ben je vooraf zeker van jouw kleur.

Het kleurpalet is ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa en exclusief verkrijgbaar in een kleurtester en op de mengmachine bij KARWEI.

Bekijk hier het assortiment

Voor een rustgevende woning

Laat je favoriete kleur uit het palet van Flexa Creations Comfort Colours mengen in Flexa Creations muurverf of lak. Deze kwalitieve verf zorgt voor een langdurige mooie uitstraling. Lang kleurbehoud HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV licht. Je kunt zo extra lang genieten van je Flexa Creations kleur.

Bekijk alle Flexa Comfort Colours

Recent bekeken