Binnendeuren op maat

 • Veelzijdig assortiment deuren van Lundia en Arne & Bodil
 • Keuze uit verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden
 • Op jouw gewenste maat
 • Thuisbezorgd voor €39.95
 • Levertijd vanaf 2 weken, afhankelijk van deurtype en optie.
Bekijk het assortiment

Standaard boarddeuren

 • Voorbehandeld met grondverf
 • Slotgat al voorgeboord
 • Direct leverbaar

  vanaf €39.99

Bekijk het assortiment

Deur & kozijn combinaties

 • Voorbehandeld met grondverf
 • Slotgat al voorgeboord

  vanaf €203.00

Bekijk het assortiment

Binnendeuren kopen bij Karwei

Een binnendeur heeft zowel een functionele als een esthetische waarde. Om te beginnen met de functionele waarden: de binnendeuren worden gebruikt om je slaapkamer af te sluiten voor privacy, je woonkamer van de zijkamer te scheiden en af te sluiten of de overgang van de ene ruimte naar de andere ruimte aan te geven. Dit klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar binnendeuren hebben meerdere functies waar je misschien niet zo snel bij stil zou staan. Binnendeuren zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat je warmte binnen een kamer houdt of dat geluid wordt gedempt. En heb je wel is gedacht aan het nut van de binnendeur bij brand of inbraak? Wat voor binnendeur je ook kiest, het beweegbare van een binnendeur met een staal look of houten binnendeur voldoen aan steeds meer eisen. Bekijk bij Karwei het gehele assortiment kwalitatieve binnendeuren en bekijk alle functionaliteiten en designs.

Van houten binnendeuren tot binnendeuren met een staal look

Wat betreft de esthetische waarden van binnendeuren, valt er veel te kiezen qua stijl en design. Binnendeuren dragen namelijk ook bij aan de sfeer in je huis. Kies bijvoorbeeld voor een binnendeur met een staal look voor een industrieel karakter, of ga voor een houten binnendeur wanneer je meer natuurlijke elementen in huis hebt. Liever een binnendeur van glas voor in je woonkamer? De glazen binnendeur sluit de ruimtes van elkaar af, houdt je kamer ruimtelijker en geeft veel licht. Een glazen binnendeur zorgt dus voor een prettige en open sfeer. Of creëer contrasten en maak van je deur een echte blikvanger in huis, bijvoorbeeld met een unieke kleur of een ander materiaal. Houd je liever eenzelfde stijl aan in huis? Pas dan juist je binnendeuren aan op je kozijnen voor een optimaal afgestemd huis. Een aantal binnendeuren die je in verschillende stijlen kan kopen bij Karwei:
- Binnendeuren op maat
- Boarddeuren
- Deur en kozijn combinaties

Bekijk onze collectie binnendeuren en kies een stijl die past bij jou en je interieur.
Bekijk voor meer informatie de Arne & Bodil binnendeuren brochure en de Lundia binnendeuren brochure.

Binnendeur kopen: webshop en bouwmarkt

Wil je binnendeuren kopen met je verhuizing of ben je gewoon toe aan een nieuwe stijl in huis? Bekijk hier het volledige aanbod binnendeuren, van houten binnendeuren tot binnendeuren met een staal look, en van afgelakte binnendeuren tot deuren die verfklaar zijn. Bij Karwei kan je binnendeuren kopen in allerlei verschillende afwerkingen. Een binnendeur is bij ons altijd aantrekkelijk geprijsd en gemakkelijk online te bestellen. Of kom langs bij een van de Karwei-bouwmarkten bij jou in de buurt en maak daar je keuze. Ook hebben we accessoires om je deur helemaal naar wens te maken, zoals bijvoorbeeld deurbeslag.

Recent bekeken