close

Kussens & kussenhoezen Outlet

Kussens & kussenhoezen kopen bij KARWEI

Kussens zijn ideale sfeermakers in het huis. Een bank met kussens oogt veel aantrekkelijker en gezelliger dan een lege bank. Kussens worden om deze reden vaak gebruikt om het huis een mini make-over te geven. Trek de stijl van je interieur door in de kussens, of kies juist voor een opvallende print of een knallende kleur. Op die manier kun je met de kussens speelse details creëren. Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere kussen wanneer je woonkamer een overmatig wit interieur heeft; wees creatief! Daarnaast brengen kussens natuurlijk comfort met zich mee. Hierdoor kun jij extra genieten van een filmavond op de bank.

Kussenhoezen

Een kussen bestaat uit twee onderdelen: de kussen zelf en de kussenhoes. De kussen zorgt voor de comfort en is naar keuze zacht of iets harder. De kussenhoezen zorgen juist voor het decoratieve gedeelte waar je creatief mee mag zijn. Kies bijvoorbeeld om je favoriete kussens een nieuwe look te geven en een andere kussenhoes uit te proberen. Of geef al je kussens dezelfde kleur waardoor het een geheel vormt met je bank.

Grote kussens

Met grotere kussens ervaar je meer comfort, meer sfeer en meer kleur. Een grote kussen is de blikvanger van de bank en daarmee ook je kamer. Maar je kunt er ook voor kiezen om een grote kussen naast de bank en op de grond te leggen. Dan dient de kussen als een poef om heerlijk op te hangen en bijvoorbeeld een boek op te lezen.

Wil je op een simpele manier een mini make-over in je huis verzorgen? Koop dan een aantal nieuwe kussens en kussenhoezen. Kies uit kussens van verschillende groottes, kleuren en vormen. Of kies voor nieuwe kussenhoezen om jouw favoriete kussens een nieuwe look te geven! Bekijk het hele assortiment in de webshop van KARWEI of neem een kijkje in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.