close

Le Noir & Blanc outlet

Le Noir & Blanc lak extra hoogglans south bay blue 100 ml
Le Noir & Blanc lak extra hoogglans south bay blue 100 ml
3.
99
Voordeelpashouders
Bekijk product
Le Noir & Blanc lak extra hoogglans south bay blue 750 ml
Le Noir & Blanc lak extra hoogglans south bay blue 750 ml
29.
49
Voordeelpashouders
Bekijk product
Le Noir & Blanc lak extra mat island grey 750 ml
Le Noir & Blanc lak extra mat island grey 750 ml
29.
49
Voordeelpashouders
Bekijk product
Alleen in de bouwmarkt te koop

Le Noir & Blanc kopen bij KARWEI

Le Noir & Blanc is een stijlvolle lijn van lakken en muurverven. De lijn bestaat uit eigentijdse kleuren met gevoel voor traditie. Naast mooie kleuren, kun je ook kiezen uit verschillende soorten afwerkingen. Neem bijvoorbeeld de extra matte lak. Deze lak zorgt voor een fluweelzachte, authentieke uitstraling. De extra hoogglanzende lak is ook erg mooi, deze lak zorgt voor een chique, ultiem glanzende uitstraling. Daarnaast is de verf van Le Noir & Blanc waterbestendig, dus goed te gebruiken voor de badkamer of andere vochtige plaatsen!

Le Noir & Blanc kleurenwaaier

De Le Noir & Blanc kleurenwaaier bestaat voornamelijk uit kleuren met een matte afwerking die elk seizoen weer iets verandert. Denk bijvoorbeeld aan de lijn met verstild grijs, mysterieus groen en betoverend blauw. De namen geven een magisch gevoel met zich mee, en dat wordt ook uitgestraald op de muren of meubels. De grijstinten in groen en blauw brengen rust en kalmte in huis. De groene kleur staat prachtig bij een huis vol met planten en de blauwe kleur doet het goed in huizen met speelse details. Daarnaast hebben deze kleuren met grijstinten een groot voordeel: ze zijn erg goed te combineren!

Le Noir & Blanc betonlook

De Le Noir & Blanc verf serie geeft meubels en muren een vleug nostalgie mee. De verf van Le Noir & Blanc bevat een korrelige grondstof waarmee je een authentieke betonlook kunt creëren. Breng de ietwat korrelige verf met een blokkwast zigzaggend op de muur aan en creëer zo een speelse, rauwe look. Je kunt ervoor kiezen om de verf dikker op de muren te zetten en zo meer reliëf te bewerkstelligen. Dit versterkt de Le Noir & Blanc betonlook.

Wil je je huis een make-over geven en ga je voor een betonlook? Kom dan langs bij KARWEI voor Le Noir & Blanc verf die bekend staat om zijn fraaie vergrijsde tinten. Bij KARWEI vind je handige kleine proefblikjes om zo van te voren uit te testen welke kleur het beste past bij jouw gewenste uitstraling. Kom voor advies over de juiste kleur en de juiste afhandeling voor de betonlook langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Weet je al precies wat je wilt hebben? Bekijk dan ons assortiment online in de webshop!