close

Keukenaccessoires Outlet

Mok aardewerk Ø 9x10 cm mintgroen 50 procent korting roodNiet icm andere kortingsacties
Mok aardewerk Ø 9x10 cm mintgroen
3.49
1.
74
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 31-12-2018
.
Alleen in de bouwmarkt te koop
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bord aardewerk Ø21x3 cm mintgroen 50 procent korting roodNiet icm andere kortingsacties
Bord aardewerk Ø21x3 cm mintgroen
4.95
2.
47
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 31-12-2018
.
Alleen in de bouwmarkt te koop
Alleen in de bouwmarkt te koop
Drinkglas glas reliëf geel Ø8x10 cm 50 procent korting roodNiet icm andere kortingsacties
Drinkglas glas reliëf geel Ø8x10 cm
3.99
1.
99
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 31-12-2018
.
Alleen in de bouwmarkt te koop
Alleen in de bouwmarkt te koop
Drinkglas reliëf donkergroen Ø8x10cm 50 procent korting roodNiet icm andere kortingsacties
Drinkglas reliëf donkergroen Ø8x10cm
3.99
1.
99
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 31-12-2018
.
Alleen in de bouwmarkt te koop
Alleen in de bouwmarkt te koop

Keukenaccessoires kopen bij KARWEI

Heb je een snijplank nodig of een nieuwe collectie borden en kommen? Bekijk de keukenaccessoires van KARWEI en maak jouw keuken compleet. De keuken is immers de plek waar je met het gezin samenkomt om te koken, te eten en verhalen te delen. Wanneer jij een heerlijke maaltijd bereidt, schuiven de kinderen of je partner aan om de dag te bespreken. Daarom is het belangrijk dat je een fijn gevoel krijgt in de keuken, en daar helpen de keukenaccessoires bij mee! Fleur de keuken op met kleurrijk kookgerei en mix stijlen met nieuwe kannen, schalen en andere keukenaccessoires! Wil je de gehele keuken aanpakken? Bekijk dan onze tips voor een budgetvriendelijke keuken opfrisbeurt!

Borden, kommen, kannen en schalen

Bij KARWEI vind je een uitgebreide collectie borden, kommen, kannen en schalen. Je vindt deze keukenaccessoires in uniforme stijl, zodat je een complete collectie op tafel kunt presenteren. Maar stijlen mogen natuurlijk ook gemixt worden. Kies bijvoorbeeld voor borden met een mintgroene en donkergroene kleur, om zo het geheel wat speelser te maken. Aardekleuren kunnen altijd goed met elkaar gecombineerd worden voor een gezellige tafel. Presenteer brood of druiven in een schaal van terracotta strepen, en vul een kan met water in diezelfde patroon. Maak de tafel af met wat glazen drinkglazen met reliëf voor een frisse uitstraling, en je hebt een keuken vol stijl- en sfeervolle keukenaccessoires!

Keukenaccessoires in keramiek, aardewerk of glas?

In het assortiment keukenaccessoires bij KARWEI vind je voornamelijk borden, kommen, kannen en schalen in de materialen keramiek, aardewerk en glas. Met de keramieke keukenaccessoires breng je een vintage touch in huis, maar altijd met een moderne twist. De accessoires van KARWEI passen daardoor in zowel een traditioneel als een modern huis. Hetzelfde geldt voor het aardewerk. Deze keukenaccessoires zorgen voor een speelse stijl alsof het net uit de pottenbakkerij komt! Geen bord of kom is volledig hetzelfde, en daarom maak je van de keukenaccessoires al snel een unieke samenstelling. Verder vind je in het assortiment ook veel keukenaccessoires van transparant glas, maar ook in opvallende kleuren voor een frisse look.

Welke keukenaccessoires heb jij nog nodig om je keuken compleet te maken? Mis je nog een goede snijplank of wil je meer borden inslaan voor een toekomstig diner? Combineer stijlen of kies voor uniformiteit met de diverse keukenaccessoires bij KARWEI! Vind je benodigdheden online of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.