close

Plaatmateriaal outlet

Compactplaat 244x122 cm dikte 6 mm wit
Compactplaat 244x122 cm dikte 6 mm wit
149.
00
Voordeelpashouders
Bekijk product
Bekijk product

Plaatmateriaal kopen

Plaatmateriaal zijn grote platen die gemaakt zijn van elkaar geperst of gelijmd hout. Het is erg handig te gebruiken tijdens het klussen. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Denk bijvoorbeeld aan het maken van meubels. Je hoeft met behulp van plaatmateriaal niet meer een aantal planken voor de zitting van je bankje te gebruiken. Je kunt gewoon één hele plaat hierop toepassen. Dit scheelt een hoop timmerwerk! Er zijn verschillende soorten plaatmateriaal, namelijk: betonplex, board, MDF, multiplex, OSB, spaanplaat en underlayment. Bekijk het hele assortiment online in de webshop van KARWEI!

Plaatmateriaal hout

Er zijn veel mogelijkheden met plaatmateriaal van hout. Werk je vaak vanuit huis en wil je graag een bureau in elkaar zetten? Je kunt met plaatmateriaal heel makkelijk een nieuw bureau maken! Voor het tafelblad kun je plaatmateriaal van hout gebruiken. Plaats onder het tafelblad de poten en klaar is Kees! Voor meer informatie over het maken van je eigen bureau kun je het klusadvies van KARWEI erbij pakken. https://www.karwei.nl/advies/meubelen/bureaublad-maken Het wordt aangeraden om multiplex te gebruiken. Deze is te verkrijgen in de webshop van KARWEI. Je kunt natuurlijk ook altijd langs eens van onze bouwmarkten voor extra advies!

Triplex plaat

Een triplex plaat is plaatmateriaal die drie fineerlagen hebben. Doordat triplex uit meerdere lagen bestaat is het een erg stevig plaatmateriaal. Naast triplex is er ook de multiplex plaat. Deze bestaat uit vijf of meerdere lagen. Dit plaatmateriaal is dus extra stevig. Met beide soorten plaatmateriaal kun je oneindig veel klussen maken. Wil je graag een nieuwe loungebank voor in de tuin? Met behulp van multiplexplaten zet je deze zo in elkaar! Bekijk het klusadvies op deze pagina voor het maken van je eigen loungebank.

Wil je handig materiaal om je eigen meubels te maken? Bij KARWEI vind je verschillende soorten plaatmateriaal die je bij elke klus kunt gebruiken. Kies uit verschillende soorten en maten plaatmateriaal ! Bekijk het hele assortiment in de webshop van KARWEI of neem een kijkje in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt!