1 resultaten

Vijverdecoratie kopen bij KARWEI

Creëer de sfeer die jij wenst met de vijverdecoratie van KARWEI. In ons assortiment vind je diverse soorten decoraties voor de vijver zoals kunststof waterdieren en verlichting voor in de vijver. Dit geeft een bijzonder en sfeervol effect in de tuin.

Soorten vijverdecoratie

Een vijver in de tuin brengt rust en een bijzondere sfeer. Met de vijverdecoratie van KARWEI versterk je dat effect net iets meer. Vijverdecoratie zoals kunststof dieren is niet alleen decoratief, maar het kan ook heel effectief werken tegen vogels die de vissen uit de vijver willen eten. En heb je de aqualight gezien in ons assortiment? Dit is onderwaterverlichting die licht geeft in verschillende kleuren. Wil je een extra opvallende en mystieke sfeer creëren rondom de vijver? Installeer een mistmaker, hiermee omhul je de vijver met een mystieke nevel. Zo mooi en sprookjesachtig.

Decoreer de ultieme vijver

Wil je nog meer genieten van jouw tuin? Begin dan vandaag nog met decoreren. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Je kunt de vijverdecoratie thuis laten bezorgen of bij de bouwmarkt bij jou in de buurt. Kies je bij bezorging voor het afhalen bij de bouwmarkt? Dan worden er geen bezorgingskosten gerekend. Meer advies nodig over ons assortiment vijverdecoratie? Kom dan langs de bouwmarkt van KARWEI. Ons personeel staat graag voor je klaar!

Recent bekeken