• GP
tot
Toon meer Toon minder

Oplaadbare batterijen

7 resultaten

Oplaadbare batterijen kopen bij KARWEI

Batterijen zijn essentiële hulpmiddelen in elk huishouden. Zo hebben we ze nodig voor een onze klokken, afstandsbedieningen en elektrische apparaten. Met oplaadbare batterijen ben je milieubewuster bezig. Oplaadbare batterijen zijn herbruikbaar en kunnen tot wel 1000 keer opgeladen worden. Zo belasten ze het milieu minder. Zo kun je blijven genieten van alle digitale snufjes op een verantwoorde manier.

Bij het uitkiezen van batterijen is het belangrijk om een aantal aspecten in overweging te nemen. Één daarvan is de voor welk apparaat je een batterij nodig hebt en gebruikt. Dit is belangrijk omdat je hiermee bepaalt welke batterij soort je moet aanschaffen. Voor een fietslamp heb je meestal een AA batterij nodig maar het kan ook zijn dat je een AAA batterij nodig hebt. Daarnaast kun je nadenken hoe vaak je de batterijen gaat gebruiken. Omdat oplaadbare batterijen iets prijziger uitpakken, zijn ze alleen voordelig als je ze vaak gaat gebruiken en ze daadwerkelijk gaat opladen. Hiermee help je op den duur je eigen portemonnee en het milieu.

Oplaadbare batterijen AA

De AA batterij is een van de meest gebruikte batterijen. Hij wordt gebruikt voor onder andere afstandsbedieningen, lampen en klokken. Niet alle batterijen zijn ook als oplaadbare variant te verkrijgen. Een voorbeeld hiervan is de knoopcel batterij die vaak te vinden is in horloges. De AA batterij is zowel als normale variant als oplaadbare variant te vinden.

Oplaadbare batterijen AAA

De AAA batterij is de kleinere versie van de AA batterij. Deze batterij soort wordt vaak gebruikt voor speelgoed en koptelefoons. Ook de AAA batterij is als oplaadbare variant te vinden.

Oplaadbare batterijen met oplader

De oplaadbare batterijen kunnen door middel van een lader opgeladen worden. Het is belangrijk om een goede lader aan te schaffen. Langzame opladers zijn in het algemeen het best voor de batterijen. Dit is omdat snelladers de batterijen kunnen beschadigen. bij KARWEI kun je altijd oplaadbare batterijen zowel los als met oplader kopen. Kom langs de bouwmarkt of kijk online op onze webshop.

Recent bekeken