vanaf  209.77
157.
33
25% korting vanaf 25.-
25% korting vanaf 25.- op alle maatwerk raamdecoratie
Aanbieding nog 6 dagen geldig
  • Levertijd ongeveer 15 werkdagen
  • Gratis op maat gemaakt
  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt
Plus collectie

Echt maatwerk

  • Volledig op maat gemaakt
  • Gemaakt van de beste en mooiste materialen voor elke woonstijl
  • Keuze uit vele extra opties om het helemaal naar jouw smaak te maken

Productomschrijving

Deze maatwerk kunststof lamellen verduisterend grijs wit structuur (kleurnr. 22396) geven je interieur een moderne uitstraling. Voor hoge ramen zijn lamellen, ook wel verticale jaloezieën genoemd, ideale raamdecoratie. Daarnaast is het een groot voordeel dat je heel eenvoudig jouw gewenste lichtinval en inkijk kunt bepalen door de lamellen met de bedieningsketting te kantelen. Wanneer je volledige privacy en verduistering wilt, dan kan je de lamellen volledig sluiten, ook ideaal voor in de slaapkamer.

Opties
Een groot voordeel van maatwerk is dat je naast jouw gewenste afmetingen ook zelf kunt bepalen aan welke zijde je de bedieningsketting wilt hebben. Ook qua schuifrichting zijn er verschillende opties mogelijk naar links, rechts of naar beide zijden. Daarnaast kun je vervolgens ook de kleur van je ophangsysteem kiezen.

Montage
De rail waaraan de lamellen hangen kan tegen je plafond, je kozijn of tegen de muur bevestigd worden óf je kunt de rail monteren in het kozijn of tussen 2 muren. De lamellen worden geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen.

Onderhoud
Met een plumeau of microvezel doek afstoffen en evt. afnemen met een sopje van warm water en een klein beetje mild schoonmaakmiddel. Droog de lamellen daarna goed af met een droge, schone doek.

Persoonlijk advies aan huis
De juiste keuze maken voor raambekleding én goed inmeten is dan ook niet altijd makkelijk. Je kunt er voor kiezen om je bij jou thuis gratis te laten adviseren door één van onze adviseurs, de stoffen of materialen te laten voelen en je ramen direct in te laten meten!  Persoonlijk advies aan huis

Lees meer

Specificaties

Algemeen
Kleurfamilie Grijs
Meekleurende achterkant Nee
Merk Karwei
Type Lamel
Plus collectie Ja
Kleur Grijs wit structuur
Kleurnummer 22396
Materiaal Kunststof
Gerecycled Nee
FSC-keurmerk Nee
Brandvertragend Nee
Afmetingen
Minimale breedte 20 cm
Maximale breedte 600 cm
Minimale hoogte 40 cm
Maximale hoogte 300 cm
Lamelbreedte 89 mm/m
Gebruik
Geschikt voor Recht raam
Vochtbestendig Nee
Technische kenmerken
Mate van verduistering Verduisterend

Recent bekeken