Kroon-Oil kruipolie 300 ml spray

7.
99
Per Liter € 26.63
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Kruipolie

De Kroon-Oil kruipolie 300 ml spray is de ideale kruipolie. Deze kruipolie is met name geschikt voor het weer gangbaar maken van alle door roest vastzittende metalen delen zoals bouten, schroeven, moeren en scharnieren. De Kroon-Oil kruipolie spray wordt geleverd in een handige verstuiver met een inhoud van 300 milliliter.

Specificaties

Product
Productsoort Kruipolie
Productnummer 328280
Type(nummer) Mos2
Merk Kroon Oil
Ecocheque Nee
Algemeen
Soort olie Synthetisch
Type artikel Kruipolie
Gebruik
Beoogd gebruik Huishoudelijk, Gereedschap
Technische kenmerken
Maximale temperatuur 114.0 °C
Ondersteboven te gebruiken Ja
Viscositeit index/standaard Overige standaarden
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P260: Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen P331: GEEN braken opwekken. P402+P404: Op een droge plaats bewaren. In gesloten verpakking bewaren.
Reviews worden geladen

Recent bekeken