Velux

Velux, raamdecoratie op hoog niveau

Velux zorgt voor licht, lucht en sfeer in huis. Dit merk ontwikkelt dakramen, dakkapellen, lichtkoepels en daarvoor bestemde accessoires. Tot die laatste categorie behoren onder meer zonwering, jaloezieën, horren en andere raamdecoratie. Heb je een of meer dak- of zolderramen? Dan vind je in het assortiment van Velux producten voor de afwerking daarvan. Of je nu overdag het zonlicht buiten wilt houden, een goede verduistering voor ‘s nachts nodig hebt of meer privacy wilt creëren. Een deel van de collectie raamdecoratie van Velux is bij ons verkrijgbaar. Daarnaast verkopen we gootstukken om dakramen van dit merk waterdicht te maken.

Rolgordijnen, screens en meer Velux producten

Rolgordijnen vormen in ons assortiment van Velux de grootste productgroep. Ze zijn gemaakt van polyester en eenvoudig zelf te monteren. Behalve een verduisterende of zonwerende functie hebben ze ook isolerende eigenschappen. De rolgordijnen zijn namelijk aan één kant reflecterend. Goed verkochte Velux producten zijn:

Raamdecoratie en de bijbehorende accessoires van Velux zijn deels online te bestellen. In de meeste gevallen moet je voor de aanschaf van Velux producten echter naar onze bouwmarkt komen.

Velux Bouwmaterialen

Velux Raamdecoratie