Sealskin

Ruim assortiment badkamerproducten van Sealskin

Sealskin is een Nederlandse firma, waarvan de wortels teruggaan tot 1754. Ooit begonnen als leerhandel voor schoenmakers breidden het werkterrein en aanbod zich steeds verder uit. Gaandeweg stapte Sealskin over op badkameraccessoires, waarbij men het leer verving door kunststof, aluminium, textiel, glas en andere materiaalsoorten. Sealskin producten zijn van hoge kwaliteit en geven je badkamer stijl en sfeer. Gebruiksvriendelijkheid, onderhoudsgemak, oog voor detail en eenvoudige montage kenmerken het sanitairaanbod. Het assortiment Sealskin accessoires is zeer uitgebreid, met zowel artikelen voor het installeren van een douche of bad als voor de inrichting van de badkamer.

Sealskin badkamer accessoires voor grote en kleine sanitairruimtes

Bij Sealskin vind je alles om je bad of douche compleet te maken. Zoek je een zeephouder, afvalemmer of handdoekrek? Of wil je een bad, douchecabine of afvoerset kopen? Dan heeft Sealskin de accessoires die je nodig hebt. Doordat er douchebakken en baden in diverse afmetingen en ontwerpen zijn, hebben we exemplaren voor elke badkamer. Tot de populairste Sealskin producten behoren:

Een deel van het Sealskin aanbod verkopen we online. Sommige Sealskin badkamer accessoires zijn uitsluitend in de bouwmarkt verkrijgbaar.

Sealskin Bouwmaterialen

Sealskin Deuren

Sealskin Hout

Sealskin Huishoudelijk

Sealskin IJzerwaren

Sealskin Sanitair

Sealskin Verf

Sealskin Woondecoratie