Schneider Electric

Schneider Electric, alles op het gebied van elektra-afwerking

Met zijn bijna 200-jarige geschiedenis geldt Schneider Electric als een pionier in de staal- en machine-industrie. Het oorspronkelijk Franse bedrijf verlegde zijn werkterrein later naar elektra-artikelen en is tegenwoordig een van de koplopers op dit gebied. Tijdens het ontwikkel- en fabricageproces verliest men aspecten als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen niet uit het oog. In ons Schneider Electric productaanbod vind je alles voor het completeren van de elektra in en om je huis. Wanneer de bedrading en leidingen zijn aangelegd en geïnstalleerd, heeft dit merk de juiste accessoires om het geheel mee af te werken.

Schakelaar, dimmer, wandcontactdoos of ander Schneider Electric product

Schneider Electric verkoopt onder meer inbouwdozen met universele toepassingen. Deze zijn geschikt als behuizing voor wisselschakelaars, serieschakelaars en wandcontactdozen. Verder vind je kant-en-klare schakelaars in diverse varianten, dimmers en UTP- en USB-contactpunten. Een handig Schneider Electric product om zonder schakelaar licht te maken, is een bewegingsmelder. Ga direct naar de belangrijkste categorieën van Schneider Electric:

Wil je een Schneider Electric product voor elektradoeleinden kopen? Het overgrote deel van het assortiment is gemakkelijk via de site te bestellen.

Schneider Electric Elektra

Schneider Electric Tuin

Schneider Electric Verlichting