Profile

Profile voor licht en elektra

Profile is al decennialang een vooraanstaand merk op het gebied van elektrisch materiaal en accessoires. Het bedrijf begon met kabelhaspels en stekkerdozen en heeft zijn assortiment gestaag uitgebreid. Onder de Profile bouwmaterialen vind je bijvoorbeeld ventilatie- en verwarmingsartikelen, maar ook rookmelders en deurbellen. In ons aanbod is een deel van de Profile producten voor werkzaamheden rond elektra opgenomen. Zo hebben wij van dit merk artikelen om ondergrondse elektrische circuits aan te leggen, maar biedt de collectie eveneens uitkomst als je een mobiele werklamp nodig hebt. En wat je ook koopt, je profiteert altijd van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kabels, klusverlichting en overige Profile bouwmaterialen

Wil je er zeker van zijn dat je elektrische bedrading waterdicht is? Dan heeft Profile precies wat je zoekt. Zo ontwikkelt dit merk onder meer kabels voor het veilig aansluiten van spatwaterdichte verlichtingsarmaturen en schakelmaterialen buitenshuis en connectoren om ondergrondse elektriciteitskabels met elkaar te verbinden. Daarnaast zijn er werklampen en diverse Profile producten voor verlichting binnenshuis. Populaire Profile artikelen zijn:

Profile bouwmaterialen zijn meestal online verkrijgbaar. Voor kabels en sommige verlichting moet je naar onze bouwmarkt komen.

Profile Elektra

Profile Ventilatie & verwarming