Plieger

Geen wooncomfort zonder Plieger

Plieger is een Nederlands bedrijf, dat zich vanaf 1918 langzaam maar zeker ontwikkelde tot een veelzijdig merk. Het assortiment omvat uiteenlopende artikelen die onmisbaar zijn voor het wooncomfort. In het aanbod van Plieger zijn producten te vinden voor onder meer elektra, verwarming, installatie en sanitaire ruimtes. Vooral het Plieger sanitair is bijzonder uitgebreid. In Nederland is het merk dan ook een van de grootste spelers op dit gebied, zeker als het gaat om de afwerking. Met keuze uit spiegels, spiegelverwarming, planchetten, fonteintjes, wastafels, toiletzittingen en inbouwreservoirs maakt Plieger je badkamer of wc-ruimte helemaal compleet. Ook rioolaansluitmateriaal voor Plieger sanitair ontbreekt niet.

Plieger producten van stopcontacten tot boilers

Naast accessoires van Plieger voor de badkamer is van dit merk nog veel meer verkrijgbaar. Zo heeft Plieger thermostaten, spanningsmeters voor elektriciteit, buigveren voor pvc-buizen, stekkers, dimmers, schakelaars, aarddraad en plafond- en wandlamphouders. Enkele andere Plieger producten die veel worden verkocht zijn:

Een deel van het Plieger assortiment is te bestellen op de website. Voor boilers en Plieger sanitair als badkamerspiegels, toiletkasten en spoelbakken ben je welkom in de bouwmarkt.

Plieger Bouwmaterialen

Plieger Huishoudelijk

Plieger IJzerwaren

Plieger Sanitair

Plieger Ventilatie & verwarming