Philips

Je huis goed verlicht met Philips

Philips is de oudste Nederlandse fabrikant van elektronica. Het bedrijf werd opgericht als producent van gloeilampen en staat ook tegenwoordig nog steeds bekend om zijn verlichting. Het werkterrein en assortiment zijn in de loop van de tijd enorm uitgebreid. Zo heeft het huidige Philips naast producten als gloeilampen, tl-buizen, halogeenlampen en ledlampen ook armaturen, starters en complete lampen in allerlei ontwerpen. In het aanbod vind je bijvoorbeeld hanglampen, plafonnières en wandlampen, maar auto- en fietslampen ontbreken evenmin. Verlichting speelt verder een grote rol als het gaat om het beveiligen van woningen. Daarom zijn er tevens buitenlampen en bewegingssensors in het Philips-assortiment opgenomen.

Philips producten voor buiten en binnen

Buitenverlichting is niet alleen bedoeld voor beveiliging. Het heeft vaak ook een decoratief en/of functioneel doel. Philips verkoopt tuin-, terras-, veranda- en balkonlampen op sokkels en palen en in de vorm van grondspots, muurverlichting en plafonnières. Veel verkochte Philips producten zijn:

Ben je op zoek naar binnen- en/of buitenverlichting van hoge kwaliteit? Dan is Philips een uitstekende keuze. De meeste lampen en bijbehorende accessoires zijn online te bestellen.

Philips Auto & fiets

Philips Beveiliging

Philips Elektra

Philips Gereedschap

Philips Sanitair

Philips Tuin

Philips Verlichting