KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit: met afstand het slimste wooncomfort

Het Nederlandse KlikAanKlikUit biedt smarthome-oplossingen voor lampen en elektrische apparaten. In het brede aanbod van dit merk vind je draadloze accessoires om apparatuur te automatiseren en op afstand te bedienen. KlikAanKlikUit producten zijn onder andere geschikt voor het aan- en uitschakelen of dimmen van verlichting en het openen en sluiten van garagedeuren of zonwering. Verder zijn er diverse artikelen voor KlikAanKlikUit beveiliging in en om je woning. Een KlikAanKlikUit systeem bestaat uit een afstandsbediening die een of meer ontvangers aanstuurt. Het bereik van sommige afstandsbedieningen bedraagt tot wel 70 meter.

Smarthome vol KlikAanKlikUit producten

Slim wonen begint met een ruim assortiment KlikAanKlikUit beveiliging. Kies uit rookmelders, sirenes, schemerschakelaars, licht-, deur- en bewegingssensoren en camera’s die je aan een smartphone kunt koppelen. Ook voor draadloze deurbellen ben je bij KlikAanKlikUit aan het juiste adres. Om de zender van je KlikAanKlikUit systeem meer bereik te geven, zijn er handige signaalversterkers beschikbaar. Tot de populairste KlikAanKlikUit producten behoren:

Wil je een KlikAanKlikUit systeem voor je huis kopen? Ook dat kan op afstand, want het meeste van KlikAanKlikUit is bij ons online verkrijgbaar.

KlikAanKlikUit Beveiliging

KlikAanKlikUit Deuren

KlikAanKlikUit Elektra

KlikAanKlikUit Tuin

KlikAanKlikUit Verlichting