Alles over Histor

Je huis opknappen? Histor helpt je om van je huis een thuis te maken. Bij Karwei vind je een groot assortiment kant-en-klare kleuren en heb je keuze uit maar liefst meer dan 2000 mengkleuren van Histor. Voor elke muur of plafond is er een geschikte verf te vinden. Veel gebruikte Histor kleuren en producten zijn muurverf in diverse kleuren, muurverf in wit en Histor grondverf.

De favorieten van Histor

Histor Monodek Revolution wit 10 liter
Uitstekend beoordeeld
167 klantreviews
De Histor Monodek Revolution wit 10 liter is een revolutie in muurverf. Door de Intelligent Flow Technology™ vloeien de lagen naadloos in het elkaar over. Dit zorgt voor een str... De Histor Monodek Revolution wit 10 liter is een revolutie in muurverf. Door de Intelligent Flow ...
51.
99
87.99
Met Club Karwei
Actie
Aanbieding t/m 04-08-2024
Bekijk alles in muurverf
Histor Perfect Finish houtlak zijdeglans RAL 9005 zwart 750 ml
Uitstekend beoordeeld
86 klantreviews
Histor Perfect Finish houtlak zijdeglans RAL 9005 zwart 750 ml is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. De lak is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. D... Histor Perfect Finish houtlak zijdeglans RAL 9005 zwart 750 ml is geschikt voor het aflakken van ...
23.
39
38.99
40% korting
Aanbieding t/m 04-08-2024
Bekijk alles in lak
Histor My Color muurverf extra mat intuitive 2,5 liter
Uitstekend beoordeeld
21 klantreviews
Breng je mooiste kleuren thuis. Met Histor MY Color. Intuitive is een lichtgrijze, taupe tint met een roze ondertoon. Goed te combineren en een perfect kleur als basis voor iede... Breng je mooiste kleuren thuis. Met Histor MY Color. Intuitive is een lichtgrijze, taupe tint met...
41.
24
54.99
25% korting
Aanbieding t/m 04-08-2024
Bekijk alles in muurverf
Histor Perfect Finish muurverf mat Veil of Dusk 2,5 liter
Uitstekend beoordeeld
14 klantreviews
Histor Perfect Finish muurverf mat is een extra dekkende, matte muurverf. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel kant-en-klaar als op de mengmachine. Histor Perfect... Histor Perfect Finish muurverf mat is een extra dekkende, matte muurverf. Het is verkrijgbaar in ...
33.
59
47.99
30% korting
Aanbieding t/m 04-08-2024
Bekijk alles in muurverf

Het 60/30/10 principe van Histor

Kleuren helpen bij het creëren van een eigen stijl. Het vinden van de juiste kleurencombinatie is met het 60-30-10 principe van Histor een stuk makkelijker. Het inspireert je om eens buiten de gebaande paden te treden. Met 60-30-10 van Histor stel je een driekleurenpalet samen met de juiste balans tussen muren, meubels en accessoires in je interieur. Je wordt erbij uitgedaagd om te vertrouwen op je intuïtie en stijl.

Om Histor 60-30-10 toe te passen, bestudeer je de ruimte die je wilt schilderen en alle elementen die erin komen te staan. Vervolgens bepaal je de sfeer door de door jou gekozen kleur voor 60% in de ruimte toe te passen. Vul 30% van de ruimte met een nuancekleur en maak de resterende 10% af met een accentkleur als finishing touch! Laat al jouw favoriete kleuren mengen op Histor MY Color.

Laat je inspireren door de kleuren van Histor

Kleur van het jaar 2024

Limitless is een frisse, zachte pasteltint met de kracht om te verrassen: helder en intens genoeg om een power-kleur te zijn en tegelijkertijd mild, zodat het zich kan gedragen als neutral. De geeltint komt uitstekend tot z'n recht als basiskleur, maar doet het net zo goed als ondersteuner van zowel warme als koele tonen. Laat Limitless mengen in Histor MY Color of Histor Perfect Finish.

Naar de kleur van het jaar

Histor kleurbedenktijd

Stel je hebt bedacht om je slaapkamer lichtgroen te verven, maar als de verf eenmaal op de muren zit, had je toch liever voor een donkergroene kleur gekozen. Koop dan een nieuwe Histor kleur. Schilder met de nieuwe kleur de helft over van je licht groene muur en maak een foto waarop duidelijk de licht groene en donkergroene kleur te zien zijn. Vul het Kleurbedenktijdformulier in. Je krijgt dan het geld van de nieuwe verfkleur terug.

Meer over Histor Kleurbedenktijd

Histor ColorTester

Test jouw kleur eenvoudig op de muur met de zelfklevende Histor ColorTester. Plak de kleurtester op de muur en test je kleur. De Histor ColorTester is makkelijk te verplaatsen en te verwijderen en is gemaakt met echte Histor verf. De natuurlijke lichtinval is op elke plek in huis net even anders. Plak je tester daarom op verschillende plekken in huis om het effect van licht te zien op de kleur. Test je kleur ook in de avond en bij kunstlicht.

Meer over Histor ColorTester

Histor Verf