HG

Professioneel reinigen doe je met HG

HG is een van origine Zweeds bedrijf, dat actief is sinds de jaren 60 en zich richt op vloeibare onderhoudsmiddelen in de ruimste zin van het woord. Hoewel het merk vooral bekendstaat om zijn ontstopper voor douche-, bad- en gootsteenafvoeren is in het aanbod van HG een reiniger of ander artikel te vinden voor vrijwel alle schoonmaak- en beschermingsvraagstukken. HG producten zijn dan ook onmisbaar om reinigings- en onderhoudsproblemen in en rond de woning op te lossen. Dankzij de hoge kwaliteit en effectiviteit van HG reiniger zweren behalve veel particulieren ook talloze professionals bij dit merk.

HG producten voor schoonmaak, bestrijding, ontstopping en meer

Ontstoppen, ontvetten, ontkalken en ontdooien. HG heeft voor alles een oplossing. Verwijderen van resten. Bestrijden van ongedierte, en zelfs het tegengaan van roest. Daarnaast heeft HG middelen voor het reinigen van alle soorten stoffen en witgoed. Behandelen van meubelhout. De lijst met HG producten is eindeloos. Enkele veel verkochte HG onderhoudsmiddelen zijn:

Het kopen van een HG reiniger of ander onderhoudsmiddel van HG is in veel gevallen online mogelijk. Sommige HG producten zijn alleen in de bouwmarkt verkrijgbaar.

HG Auto & fiets

HG Bouwmaterialen

HG Hout

HG Huishoudelijk

HG Meubelen

HG Sanitair

HG Tuin

HG Verf

HG Vloeren