Gardena

Gardena, de basis voor je tuin

Het onderhoud van tuinen is met Gardena in goede handen. De in 1961 opgericht Duitse firma is al decennialang hét merk voor iedereen die het beste voor de tuin wil. Daarbij ligt de nadruk op bewateringsapparatuur en de daarvoor bestemde accessoires. Tot die laatste groep behoren Gardena onderdelen als sproeistukken, verlengstelen en druppelaars. Maar Gardena heeft niet alleen producten voor het besproeien van bloemen, planten, struiken en gazons. Er is ook een uitgebreide categorie met Gardena tuingereedschap, waaronder grasmaaiers, heggenscharen, zagen, harken en onkruidkrabbers. De Gardena producten, onderhoudsartikelen en werktuigen kenmerken zich door universele bevestigingssystemen en slimme toepassingen.

Grote keuze aan Gardena tuingereedschap

Een van de belangrijkste aspecten van tuinonderhoud is het watermanagement. Gardena maakt beregening en wat daarbij komt kijken extra gemakkelijk voor je. Kies bijvoorbeeld voor een automatische besproeiingscomputer of besproeiingspomp. Handige bijbehorende Gardena onderdelen zijn druppelaars en timers. Maak je tuinbewatering compleet met Gardena producten als:

Gardena tuingereedschap en aanvullende Gardena accessoires zijn vaak online aan te schaffen. Bezoek onze bouwmarkt voor aankoopadvies of als je de verschillende Gardena producten met elkaar wilt vergelijken.

Gardena Auto & fiets

Gardena Gereedschap

Gardena Huishoudelijk

Gardena Tuin