Alles over fairf

Fairf bestaat uit plantaardige muurverven en lakken op waterbasis zonder meetbare concentraties oplosmiddel. De verf droogt snel en is nagenoeg geurloos. Met fairf fris je ieder interieur op met de mooiste kleuren. Kortom schilderen zoals je gewend bent, maar dan met minder impact op het milieu.

Fairf multiprimer, muurverf en lak

Fairf multiprimer

Watergedragen biobased hechtprimer
Voor hout, steen, ijzer en kunststof
Voor binnen en buiten

Bestel multiprimer

Fairf muurverf

Sneldrogende extra matte biobased muurverf
Streeploos te verwerken
Goed reinigbaar (schrobvastklasse 1)

Bestel muurverf

Fairf lak

Watergedragen biobased lakverf
Tot 7 jaar buitenduurzaamheid
Voor binnen en buiten

Bestel lak

Fairf is fan van groen

Overal is verf. Kijk maar om je heen. Maar wist je dat veel verf boordevol schadelijke stoffen zit? Voor mens én planeet? Dat moet anders en dat kán anders. Fairf is verf en lak op basis van plantaardige grondstoffen en niet giftig. Zodra je een blik fairf open trekt, ruik je het al: bijna niks. En dat is precies hoe het hoort.

Fairf is fan van groen, dat is duidelijk. Vooral in figuurlijke zin! En als ze het letterlijk over de kleur op jouw muur hebben? Dan worden ze eigenlijk gewoon van alle kleuren van de regenboog enthousiast. Daarom is fairf verkrijgbaar in elke kleur van de regenboog. Jij vraagt, wij mengen. Dat werkt.

Jouw favoriete kleur, maar dan groen!

Stap voor stap maken we ons assortiment steeds duurzamer. Je herkent deze producten aan het label ’Duurzamere keuze’. Bijvoorbeeld fairf! Deze verf gemaakt op basis van plantaardige grondstoffen en zonder schadelijke stoffen is nu verkrijgbaar bij jouw Karwei bouwmarkt. Laat jouw favoriete kleur mengen bij onze mengbalie!

Meer over onze duurzamere keuze

fairf Verf